MasterChef Sergen kimdir? MasterChef All Star Sergen Özen kaç yaşında nereli?

MasterChef Sergen kimdir? MasterChef All Star Sergen Özen kaç yaşında nereli?
Masterchef Türkiye All Star programı yarışmacılarından Sergen 2021 yılı yarışmacısı olarak şeflerin dikkatini çekmişti. MasterChef Sergen gecenin en düşük puanını alarak yarışmaya veda etti. Peki, MasterChef Sergen kimdir? MasterChef All Star Sergen Özen kaç yaşında nereli?

MasterChef All Star'ın ana kadrosunda yer alan Sergen Özen yarışmanın yeni bölümünde gecenin en düşük puanını alarak MasterChef'teki hayallerine veda etti. MasterChef Sergen'e dair ayrıntılar merak konusu oldu. Peki, MasterChef Sergen kimdir? MasterChef All Star Sergen Özen kaç yaşında nereli?

MasterChef All Star'da şef ceketi giyen Sergen dün akşam yayınlanan bölümde son dörde kalmak için yarıştı. Ara sıcak, ana yemek ve tatlı tabaklarından toplamda 55 puan alan Sergen MasterChef All Star'daki hayallerine veda etti.

MasterChef Sergen MasterChef All Star'ı 5.ci olarak tamamladı.

sdahfdsuih.jpg

MASTERCHEF SERGEN KİMDİR?

MasterChef Türkiye 2021 ve MasterChef All Star 2023 yarışmacısı Sergen Özen, 27 Temmuz 1996 tarihinde Tekirdağ'da doğdu. Aslen Tekirdağlı olan Sergen Özen, 2020 yılında da yarışmaya katılmış fakat eleme turunda yemeğin sosunu katmayı unutması nedeniyle elenmişti.

Aşçılık mesleğine Tekirdağ Turizm Otelcilik Lisesinde başlayan, sonrasında Pamukkale Üniversitesinde aşçılık bölümü okuyan Sergen Özen, dokuz senedir aşçılık yapıyor.

Sergen Özen köftecilik üzerine dükkanı olan yarışmacı, geçen sezon yaptığı hatayı yapmayacağını ve yarım kalan hesabı kapatmaya geldiğini belirtti.

Sergen Özen'in İnstagram hesabı "sergenozn" şeklindedir.

Masterchef Sergen 2021 yılında yarışmıştı ve o sezonu 4. sırada tamamlamıştı.

İlgili Haberler