MasterChef Türkiye büyük final günü. 2 Ocak MasterChef’te finalin ilk turunu kim kazandı. Barbaros mu Serhat mı

MasterChef Türkiye büyük final günü. 2 Ocak MasterChef’te finalin ilk turunu kim kazandı. Barbaros mu Serhat mı
MasterChef Türkiye'de dün akşam büyük finalin ilk turunda Barbaros ile Serhat arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Barbaros ve Serhat, MasterChef Türkiye 2020 kupasını almak için mutfaktaki tüm hünerlerini sergiledi. Peki, MasterChef Türkiye büyük final günü. 2 Ocak MasterChef’te finalin ilk turunu kim kazandı. Barbaros mu Serhat mı olacak.

MasterChef Türkiye büyük final günü

MasterChef Türkiye’nin 133. bölümde Serhat ile Barbaros, büyük finalin ilk turunda karşılaştılar. Şeflerin karşısına çıkan yarışmacılar, ertesi güne aktarılacak puanlar nedeniyle canlı yayında avantajlı olmak için sonuna kadar kıyasıya mücadele ettiler.  
MasterChef Türkiye'nin dün gece yayınlanan son bölümünde, üç farklı konsepte göre yapılan 3 oyun sonrasında şeflerin verdiği puanlarla ilk turun galibi belirlendi. Peki, MasterChef Türkiye büyük final günü. 2 Ocak MasterChef’te finalin ilk turunu kim kazandı. Barbaros mu Serhat mı olacak?

yenicag-masterchef-019.jpg
MASTERCHEF TÜRKİYE’DE FİNALİN İLK TURUNDA NELER YAPILDI
MasterChef Türkiye 2020 büyük finali bu yıl iki günde yapılacak. Bu akşam ekrana gelen ilk turda yaratıcılık üzerine üç oyun oynandı.
1. Oyun: Yarışmacılara ilk yaptıkları yemeğin malzemesi verildi ve bir kez daha aynı yemeği yapmaları istendi.
2. Oyun: Dört temel malzeme ile yapılacak yaratıcı bir yemek yapmaları istendi.
3. Oyun: Yarışmacıların mutfakta dönüm noktası olan, hayatlarını değiştiren bir yemeği yapmaları istendi.yenicag-masterchef3-073.jpg
MASTERCHEF’DE İLK OYUNUN PUANLARI
İlk oyunda yarışmacılar, MasterChef'te ilk yaptıkları yemeği bir kez daha yapmaya çalıştı. Oyun sonucunda Barbaros 25 puan, Serhat ise 23 puan aldı.yenicag-masterchef5-048.jpg
MASTERCHEF’DE İKİNCİ OYUNUN PUANLARI
Günün ikinci oyununda dört ana ürün ve temel gıdalar kullanılarak bir yaratıcı yemek yapıldı. Bu oyun sonucunda Barbaros 46 puana, Serhat 44 puana yükseldi.

yenicag-masterchef6-043.jpg
MASTERCHEF’DE ÜÇÜNCÜ OYUNUN PUANLARI
Son oyunda yarışmacılardan, mutfakta dönüm noktası olan bir yemeği yapmaları istendi. Verilen sürenin sonunda şeflerin tadımı sonrası puan durumu şöyle şekillendi;
Barbaros 69 puan - Serhat 66 puanyenicag-masterchef7-032.jpg
MASTERCHEF’DE İLK ETABI KİM KAZANDI
Bu sonuçla birlikte final turunun ilk etabını 69 puanla Barbaros kazandı ve son güne daha avantajlı gitti.yenicag-masterchef1-045.jpg
MASTERCHEF’DE BÜYÜK ÖDÜLÜ NE OLACAK
Geçtiğimiz yıl konsept bir aracın ödül olarak verildiği MasterChef'te, bu yıl verilecek olan ödül final gecesinde belli olacak. Verilecek olan maddi ödülün haricinde kupa da, kazanan yarışmacıya takdim edilecek.

(Kaynak: Hürriyet)

 

İlgili Haberler