MasterChef Türkiye’de ilk finalist belli oldu. 28 Aralık MasterChef finale kalan yarışmacı Barbaros mu, Serhat mı, Emir mi. Eleme potasında hangi iddialı isimler yarışacak

MasterChef Türkiye’de ilk finalist belli oldu. 28 Aralık MasterChef finale kalan yarışmacı Barbaros mu, Serhat mı, Emir mi. Eleme potasında hangi iddialı isimler yarışacak
MasterChef'te Türkiye’de final için artık geri sayım başladı. Büyük ilgiyle izlenen yarışmada dün akşam kıyasıya bir mücadele yaşandı. Peki, MasterChef Türkiye’de ilk finalist belli oldu. 28 Aralık MasterChef finale kalan yarışma Barbaros mu, Serhat mı, Emir mi. Eleme potasında hangi iddialı isimler yarışacak…

MasterChef Türkiye'de final haftası heyecanı başladı. Barbaros, Serhat ve Emir şampiyon olmak için tezgah başına geçti. Bu sezonu şampiyon olarak tamamlamak isteyen üç yarışmacı da hünerlerini sonuna kadar sergilediler. Yarışmacılara dün akşam ana tema olarak zeytinyağı verildi. Gecenin ilk yemeğinde en çok puanı alan Serhat oldu ancak son oyuna doğru puan tablosu değişti.
yenicag-masterchef1-043.jpg
Peki, MasterChef Türkiye’de ilk finalist belli oldu. 28 Aralık MasterChef finale kalan yarışma Barbaros mu, Serhat mı, Emir mi. Eleme potasında hangi iddialı isimler yarışacak…
Barbaros, Emir ve Serhat şampiyon olup kupayı kaldırmak için tüm hünerlerini sergilerken günün ilk yemeği sonrası şefler tadım yaptı.
yenicag-masterchef-017.jpg
MasterChef Türkiye'de Barbaros, Serhat ve Emir şampiyon olmak için final haftasına çıktı. Yapılan ilk üç oyunun ardından 71 puan alan Barbaros 2'li finalin 1. finalisti olmaya hak kazandı.
Dün akşam yapılan oyunda Serhat 61 puan, Emir 65 puan aldı. Emir ve Serhat bu akşam ikinci finalist olmak için yarışacak.
yenicag-masterchef3-071.jpg
MASTERCHEF BARBAROS YOLOĞLU KİMDİR?
Barbaros Yoloğlu, Samsun’un Alaçam ilçesinde dünyaya gelmiştir. Yarışmaya Bodrum’dan dahil olan Barbaros Yoloğlu, 26 yaşında. Bodrum Bitez'de bir restoranda aşçılık yapan deneyimli yarışmacı, özellikle et ürünlerinde kendisine güvense de mutfakta her konuda iyi olabileceğinin üstünü çizmişti.
Barbaros Yoloğlu üçlü elemelerde Deniz Aktuğ ve Murat Kaplan ile karşı karşıya gelmişti.
yenicag-masterchef5-046.jpg
MASTERCHEF BARBAROS’UN ESKİ HALİ
Instagram'da 160 bin kişi tarafından takip edilen yarışmacının, eskiden çok kilolu olduğu ve bir hayli kilo verdiği ortaya çıktı. Değişimi ile sosyal medyada gündem olan MasterChef Barbaros, görenleri şaşkına çevirdi.
yenicag-masterchef4-058.jpg
yenicag-masterchef6-041.jpg

(Kaynak: Hürriyet)