MasterChef Türkiye'de kim elendi? 20 Kasım 2018

MasterChef Türkiye'de kim elendi? 20 Kasım 2018
Masterchef Türkiye'de bu akşam eleme heyecanı var. 20 Kasım tarihli yarışmada elenen isim kim olacak? O Ses Türkiye jüri üyelerinin karşısına çıkacak olan yarışmacıların heyecanlı bekleyiş sona erdi.

Masterchef Türkiye'de kim elendi? Bu soru dün akşama damgasını vurdu çünkü bu akşam masterchef türkiye yarışmacıları O Ses Türkiye jüri üyelerine yaptıkları yemekleri tattıracak. Jüri üyeleri yemeğini beğenmediği kişiyi elem potasına koyacak. Geçtiğimiz hafta ilk eleme adayı Esra olmuştu. Bu akşam da bir eleme adayı ortaya çıkacak ve gece sonunda en az oyu alan yarışmacı Masterchef olma hayalini erteledi. Öte yandan Masterchef'in yeni bölüm fragmanında da eğlenceli sahnelerin olduğunu görebiliriz. Acun ile Beyaz arasında gerçekleşen diyalog geceye damgasını vuruyor. Masterchef'te elenen isim ve dokunulmazlığı kazanan isim belli oldu.

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef'te bu akşamın kaybeden takımında yer alan Meltem, Uğur ve Mehmet dokunulmazlık için büyük yarışa girdi ve irmik helvasının yapıldığı zorlu yarışın sonunda dokunulmazlığı kazanan isim Mehmet oldu. Böylelikle Uğur ve Meltem, Esra'dan sonra diğer iki eleme adayı oldu...

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM ELENDİ

20 Kasım Masterchef Türkiye'de kim elendi? Sorusu bu akşam yanıt buldu. Kırmızı Takım yarışmacıları Esra, Uğur ve Meltem oldu. Fenomen yarışmaya veda eden isim ise oynanan oyun sonrası açıklandı ve hayallerine veda eden isim Esra oldu...

screenshot_5-019.png

MASTERCHEF'TE ELEMEYE KALAN İSİMLER

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye'de haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Büyük bir heyecanın yaşandığı yarışmada kaybeden takım olan Kırmızı Takımda yapılan oylama sonucu eşitlik çıkınca elemeye gidecek ismi takım kaptanı Uğur belirledi ve Uğur, haftanın ilk eleme adayı olarak Esra'nın ismini verdi. Ve yarışmaya veda eden isim Esra oldu.