Medcezir'in Enderi Mine Tugay'dan yıllar sonra gelen çarpıcı itiraf

Medcezir'in Enderi Mine Tugay'dan yıllar sonra gelen çarpıcı itiraf
2013 yılında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Medcezir dizisinin yıldız isimlerinden Mine Tugay'dan yıllar sonra şok bir itiraf geldi. Tugay, diziden aforoz edildiğini açıkladı.

8 yıl sonra her şeyi açıkladı

Medyaradar''da yer alan habere göre, başrollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya''nın paylaştığı Medcezir dizisi, yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Dizide, ''Ender'' karakterini canlandıran Mine Tugay''dan yıllar sonra diziyle ilgili çarpıcı bir itiraf geldi.

TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ

O dönemler dizideki en popüler karakterlerden biri de ünlü oyuncu Mine Tugay''ın hayat verdiği ''Ender Serez'' karakteriydi. Mine Tugay, canlandırdığı karakterin beklenmeyen bir şekilde trafik kazasında hayatını kaybetmesiyle diziden ayrıldı.

"BİR NEVİ AFOROZ"

Mine Tugay Tugay, Instagram hesabından yapmış olduğu soru - cevap etkinliğinde diziden neden çıktığını yıllar sonra açıklamış oldu. Diziden ayrılmasını "bir nevi aforoz" diyen Mine Tugay''ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

DİZİNİN ORJİNAL VERSİYONUNDA BU SAHNE YOK

Ender karakterinin ani ölümü dizinin orijinalini izleyenleri epey şaşırtmıştı çünkü ''Orange City''de bu şekilde çıkmıyordu karakter diziden. O dönemle magazin basını bunun nedenini epey araştırmış ve ortaya birbirinden sansasyonel iddialar atılmıştı.

AYRILIĞIN ODAĞINDA BÜYÜK İDDİA

Bu iddialardan biri de Mine Tugay''ın, dizinin yönetmeni olan Ali Bilgin''in sevgilisi Defne Kayalar''ın rolünü arttırdığı için Tugay''la gerginlik yaşaması ve bu yüzden de Tugay''ın diziden çıkartılmasıydı. Ancak konu hakkında ne ''Medcezir'' ekibi ne de Mine Tugay bir açıklama yapmamıştı.

YAYINLANDIĞI DÖNEM İZLENME REKORLARI KIRDI

Başrollerini Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy''un paylaştığı Medcezir dizisi o dönemin en çok izlenen yapımlarından biriydi. Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Falay, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Metin Akdülger ve Mine Tugay gibi önemli isimler yer alıyordu.

İŞTE MİNE TUGAY''IN PAYLAŞIMLARI: