Megastar Tarkan müzisyenlere sahip çıktı

Megastar Tarkan müzisyenlere sahip çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı kademeli normalleşmede müzisyenlere yönelik bir adımdan bahsedilmemesi ve mekanların 21.00'de kapanacak olmasına ilişkin bir tepki de Tarkan'dan geldi. Ünlü şarkıcı, yetkililerin yeni karar ve uygulamalarla sanata, sanatçıya, tüm sanat çalışanlarına ve emekçilerine sahip çıkmaları için çağrıda bulundu.

Megastar Tarkan müzisyenlere sahip çıktı. Açtı ağzını yumdu gözünü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni ''normalleşme'' takvimini açıkladı. Ancak Erdoğan''ın açıkladığı takvimde sanatçılar için herhangi bir adım atılmadı. Kademeli normalleşmede müzisyenlere yönelik bir adımdan bahsedilmemesi ve mekanların 21.00''de kapanacak olması tepki çekti.

Kararlara ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan ünlü şarkıcı Tarkan, "Yetkililerin sanata ve sanatçıya karşı duyarsız, saygısız yaklaşımı ise ayrıca çok üzücü ve düşündürücü." dedi.

Tarkan''ın Twitter hesabından paylaştığı mesaj şöyle:

"Pandemi sürecinde müzik ve eğlence sektörüne yapılan haksızlık ve çifte standart hiç adil değil. Yetkililerin sanata ve sanatçıya karşı duyarsız, saygısız yaklaşımı ise ayrıca çok üzücü ve düşündürücü. Yetkili merciler acilen müzik ve eğlence sektörünü destekleyici yönde yeni karar ve uygulamalarla sanata, sanatçıya, tüm sanat çalışanlarına ve emekçilerine sahip çıkmalı."

İlgili Haberler