Herkesin görmezden geldiği olayı Mehmet Faraç ortaya çıkardı: İstanbul'un göbeğinde sabaha kadar binlerce ağacı kestiler

Herkesin görmezden geldiği olayı Mehmet Faraç ortaya çıkardı: İstanbul'un göbeğinde sabaha kadar binlerce ağacı kestiler
Yeniçağ Gazetesi yazarı Mehmet Faraç rant uğruna orman kesilmesi konusuna dikkat çekmek amacıyla Paşaköy mesire alanında gerçekleşen ağaç kesimine dikkat çekti. "Tüm doğa severlere çok acil duyuru" başlığıyla paylaşım yapan Faraç, İstanbul'daki Sofular kavşağını da işaret ederek "katliam var" ifadelerini kullandı.

Yeniçağ Gazetesi yazarlarından Mehmet Faraç dün akşam saatlerinde kendi resmi Twitter hesabından bir açıklama yaptı. "Tüm doğa severlere çok acil duyuru" başlığıyla paylaşım yapan Faraç, Çekmeköy''den Şile''ye giderken, Pendik kavşağının hemen ötesinde Paşaköy mesire alanındaki ormanlarda rant uğruna ağaç kesimi yapıldığı iddiasında bulundu.

Ayrıca Faraç, İstanbul''da da aynı durumun olduğu söyleyerek "Sofular kavşağında katliam var" ifadelerini kullandı. Geceleri ağaç kesimlerinin devam ettiğine dikkat çekerken bu ağaç kesimlerine sessiz kalınmaması için doğa severlere çağrı yaptı.

İŞTE FARAÇ''IN YAPTIĞI O PAYLAŞIM

Tüm doğa severlere çok ACİL duyuru; Çekmeköy''den Şile''ye giderken, Pendik kavşağının hemen ötesinde Paşaköy mesire alanındaki ormanlar (1-2 foto) rant uğruna yağmalanıyor. İstanbul yönünde ise Sofular kavşağında katliam var. Gece bile devam eden ağaç katliamına sessiz kalmayınız.

İlgili Haberler