Mehmet Topal'dan ağlama açıklaması

Mehmet Topal'dan ağlama açıklaması
Fenerbahçe'nin Osmanlıspor karşısında berabere kaldığı maçtan sonra gözyaşlarını tutamayan Mehmet Topal konuyla ilgili ilk kez konuştu. Topal pişman olmadığını ve o anları anlattı.

Fenerbahçe'de Osmanlıspor’a kaybedilen 2 puanın üzüntüsü yaşanırken karşılaşma sonrası Mehmet Topal’ın gözyaşları gündeme oturdu.

Sarı lacivertlilerin önemli isimlerinden biri olan Mehmet Topal’ın maç sonrası yıkılmış görüntüsü sarı lacivertlileri üzerken teknik patron Vitor Pereira, oyuncuların duygusallığının yanlış olduğunu ve henüz hiçbir şeyin bitmediğini vurguladı.

Mehmet Topal, Kadıköy’deki o anları takım arkadaşlarıyla şöyle paylaştı...

O ANLARI ANLATTI

Pereira hafta içinde yapılan çalışmalarda futbolculara maçı kazanmaları gerektiğini, aksi takdirde şampiyonluğun gidebileceğini anlatmıştı. Mücadeleye bu psikoloji ile çıkan Mehmet Topal, yaşananları şu sözlerle ifade ediyordu:

“Maç içerisinde çok çabaladım. Mutlaka kazanmamız gerektiğini düşünüyordum. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Maç sonu bu nedenle çok keyifsizdim. O sırada tribünlere baktım. Çok üzgün bir çocuk ve diğer taraftarları gördüm. Onlarla göz göze geldim. Taraftarlara bakarken gördüğüm tablo beni çok etkiledi. Tribündekiler için çok üzüldüm….”