Gülşen'den Melis Sezen'e, hediye paketi notu: Göğsünü gere gere giy

Gülşen'den Melis Sezen'e, hediye paketi notu: Göğsünü gere gere giy
Bir marka ile işbirliği yaparak kıyafet koleksiyonu çıkaran Gülşen, eski MHP milletvekili Ahmet Çakar'ın dekoltesini eleştirdiği Melis Sezen'e hediye gönderdi. Sezen'e koleksiyonun bir parça hediye eden Gülşen, "Göğsüne gere gere giymen dileğiyle" notuyla da Çakar'a gönderme yaptı.

Eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu canlı yayında oyuncu Melis Sezen''in aylar önce katıldığı bir ödül töreninde giydiği elbiseyi eleştirdi. Çakar''ın sözleri kısa sürede gündem olurken ünlü isimler başta olmak üzere birçok kişinin tepkisini çekti. Günlerce konuşulan ardından, Melis Sezen'' bir çok destek mesajı gelmişti.

Sezen''e paylaşımıyla destek veren Gülşen ise son hamlesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Bir markanın yüzü olarak koleksiyon çıkaran Gülşen, ürünlerinden Melis Sezen''e göndermeyi ihmal etmedi.

Şarkıcı, Sezen''e gönderdiği notla da adından bir kez daha söz ettirdi. Ahmet Çakar''ın sözlerine gönderme yapan şarkıcı, "Göğsünü gere gere giymen dileğiyle" notunu yazdı.

İlgili Haberler