Akşener, Kılıçdaroğlu, Babacan ve Davutoğlu'ndan Erinç Sağkan'a mesaj

Akşener, Kılıçdaroğlu, Babacan ve Davutoğlu'ndan Erinç Sağkan'a mesaj
Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanlığı’na seçilen Erinç Sağkan’ı kutladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanlığı’na seçilen Erinç Sağkan’ı kutladı.

Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’nun, Ankara Barosu Başkanı Erinç Sağkan’ın TBB’nin 36. Genel Kurulu’nda başkanlık görevine seçilmesi dolayısıyla sosyal medya hesaplarından yayınladığı kutlama mesajları şöyle:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: “Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı seçimini kazanan Erinç Sağkan''ı tebrik ediyor, görevini milletimizin her bir ferdi için hukukun üstünlüğü prensibiyle ve adaletle yerine getireceğine yürekten inanıyorum.”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "Türkiye Barolar Birliği 36. Olağan Genel Kurulunda seçimi kazanarak TBB Başkanı seçilen Erinç Sağkan ve yönetim kurulunu kutluyorum. Hukukun egemenliğini birlikte tesis edeceğimiz, ülkemizde görevinizi hiçbir baskı altında kalmadan yerine getireceğiniz günler yakındır!"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: “Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı’na seçilen sayın Erinç Sağkan’ı tebrik ederim. Tarafsız ve bağımsız yargının inşası ve avukatlık mesleğinin itibarı için hayırlı olmasını dilerim.”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: “Türkiye Barolar Birliği''nin 36. Olağan Genel Kurulu''nda başkanlığa seçilen Ankara Barosu Başkanı Sayın Erinç Sağkan''ı tebrik ediyorum. Seçimlerin başta avukatlık mesleği olmak üzere yargı sorunlarının çözülmesine, baroların birliğine ve beraberliğine vesile olmasını dilerim.”

İlgili Haberler