Meral Akşener korona şehidi sağlık çalışanları için fidan dikti

Meral Akşener korona şehidi sağlık çalışanları için fidan dikti
İYİ Parti lideri Meral Akşener, bugün korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanları için İstanbul Büyükçekmece'de yapılan hatıra zeytin bahçesine fidan dikti.

Meral Akşener korona şehidi sağlık çalışanları için fidan dikti

Yeniçağ - İstanbul

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün İstanbul''da Büyükçekmece Belediyesi''ni ziyaret etti. 

Burada Başkan Hasan Akgün ve belediye yöneticileri ile görüşen Akşener''e İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem eşlik etti.

ŞEHİT SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN FİDAN DİKTİ

Akşener daha sonra korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanları için İstanbul Büyükçekmece''de yapılan hatıra ormanında fidan dikti.

Akşener burada yaptığı konuşmada ''Sağlık Çalışanlarımızın hepsine en derin saygılarımızı, şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. İYİ Parti olarak korona virüs nedeniyle vefat eden doktorlarımızın, hemşirelerimizin, sağlık çalışanlarımızın tümünün ''meslek şehidi'' sayılmasını defalarca önerdik. Geride bıraktıklarının şehit aileleri kapsamında bakılmasını defalarca söyledik. Bunu başaramadık ama Sn. Belediye Başkanımızın ve çalışanların katkısıyla sağlık çalışanlarının hatıralarını sonsuza kadar yaşatmayı hedeflediğimiz bu zeytin bahçesinin oluşturmayı başardık." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler