Meral Akşener: Öcalan’ın mektubunu ben mi okutturdum megri megri’yi ben mi söyledim. Akşener’e Rize’de alçak provokasyon

Meral Akşener: Öcalan’ın mektubunu ben mi okutturdum megri megri’yi ben mi söyledim. Akşener’e Rize’de alçak provokasyon
Rize’nin İkizdere ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener alçak bir provokasyona maruz kaldı. Akşener'e bir kadın “PKK ile işbirliği yaparken burada ne işiniz var” derken Akşener ise vatandaşa “Megri megri’yi ben mi söyledim. Osman Öcalan’ın mektubunu ben mi okutturdum” diyerek tepki gösterdi. Çevredeki vatandaşlar ise Akşener’in bu sözleri üzerine alkışlarla Akşener’e destek verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, saat 11.00 sıralarında uçakla Trabzon Havalimanı’na geldi. Burada halk oyunları ekibinin horon gösterileri ile karşılanan Akşener, ardından kara yolu ile Rize’ye hareket etti.

İl sınırında partililer tarafından karşılanan Akşener, İkizdere ilçesine geçti. Esnaf ziyaretinde bulunan Akşener''e bir kadın “PKK ile işbirliği yaparken burada ne işiniz var” diyerek provokasyonda bulundu.

“MEGRİ MEGRİ’Yİ BEN Mİ SÖYLEDİM”
Akşener ise vatandaşa “Megri megri’yi ben mi söyledim. Osman Öcalan’ın mektubunu ben mi okutturdum” diyerek tepki gösterdi. Çevredeki vatandaşlar ise Akşener’in bu sözleri üzerine alkışlarla Akşener’e destek verdi.

İlgili Haberler