Meral Akşener'den grup toplantısında flaş Mısır açıklaması

Meral Akşener'den grup toplantısında flaş Mısır açıklaması
İYİ Parti lideri Meral Akşener, grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mısır ile ilişkiler hakkında yaptığı açıklamalarla ilgili de konuştu. Akşener, "Sayın Erdoğan, Cuma sonrası gıybet seansında konuştu. "Türkiye'nin Mısır'la ilişkileri öyle en üst düzeyde değil de Şöyle bir tık altında sürecek." dedi. Bunu nasıl tercüme edecekler?" dedi.

Meral Akşener'den grup toplantısında flaş Mısır açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Türkiye ve Mısır arasındaki son sürece de değindi. Akşener, Erdoğan''ın Mısır ile ilişkiler hakkındaki sözlerini hatırlatarak, "Sayın Erdoğan, Cuma sonrası gıybet seansında konuştu. "Türkiye''nin Mısır''la ilişkileri öyle en üst düzeyde değil de Şöyle bir tık altında sürecek." dedi. Bunu nasıl tercüme edecekler? Artık Rabia yapamayacaksınız... Bir tık altında 3 parmak mı göstereceksiniz" dedi. 

Bilindiği üzere bir süreden bu yana Türkiye ve Mısır arasında sıcak günler yaşanıyor.  Dış politikada uzun yıllardır itilaflı olan iki ülke arasındaki diplomatik mesajlar merakla takip ediliyor.