"Mesut Özil Fenerbahçe’de" iddiası

"Mesut Özil Fenerbahçe’de" iddiası
Arsenal’de mutsuz olan yıldız futbolcu İstanbul’da ev baktı. Özil’in, ara transfer sezonunda olmasa da gelecek sezon Sarı-Lacivertli formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Ligin ilk yarısını puan cetvelinin 17’inci sırasında tamamlayan Fenerbahçe’de, tüm planlar geleceğin takımını yaratmak üzerine kurgulanıyor. Teknik direktörlük koltuğuna Ersun Yanal’ın oturmasıyla, 2018-2019 sezonu en iyi noktada tamamlamayı hedefleyen Sarı-Lacivertliler, gelecek sezon her kulvarda zirveye oynayacak bir takım oluşturmanın peşinde. Ali Koç başkanlığındaki yönetim, transfer çalışmalarını bu noktada yoğunlaştırıyor. Alex’in takımdan ayrıldığı günden beri 10 numara eksiğini dolduramayan Sarı-Lacivertliler’in hedefindeki isim ise Mesut Özil…

MESUT ÖZİL ‘EVET’ DEDİ

Ada ekibi Arsenal ile 2021’in Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan futbolcuyu, Ersun Yanal da kadroda görmeyi çok istiyor. Kulüplerin borçlarının yapılandırılmasıyla, ekonomik anlamda nefes alacak olan Sarı-Lacivertliler, takımında mutlu olmayan 30 yaşındaki orta saha için şartları zorlamayı hedefliyor. Menajerler aracılığıyla yapılan görüşmelerde, Özil’in de Fenerbahçe’de oynamaya sıcak baktığı bildirildi.

İSTANBUL’DA EV BAKIYOR

Öte yandan, kariyerinde bir gün Fenerbahçe’de oynamak istediğini belirten ve oyuncu sevgilisi Amine Gülşe ile nişanlanan Mesut da İstanbul’da ev aramaya başladı. Yıldız futbolcunun yakın çevresine, kariyerini Fenerbahçe forması altında noktalamak istediğini ve evlendikten sonra İstanbul’da yaşayacağını aktardığı ifade edildi. Özil’in devre arası transfer sezonunda olmasa bile 2019-2020 sezonunda Fenerbahçe formasını giyeceği öğrenildi.