MHP Genel Başkan Adayları Yeniçağ'ı ziyaret etti

MHP Genel Başkan Adayları Yeniçağ'ı ziyaret etti
MHP Genel Başkan adayları Meral Akşener, Sinan Oğan ve Koray Aydın gözaltına alınan Yeniçağ yazarlarına geçmiş olsun demek için gazetemize ziyarette bulundu.

Yeniçağ'a kurulmak istenen kumpastan sonra ilk ziyaret dün öğle saatlerinde MHP Genel Başkan Adayı Sinan oğan'dan geldi. Yeniçağ'ın Ankara Bürosu'na gelen Oğan burada yazarımız Servet Avcı ile görüştü. Geçmiş olsun dileklerini ileten Oğan, Yeniçağ'a ve ülkücülere yapılan bu kumpasın kabul edilemeyeceğini söyleyerek "Ülkücü Atatürkçü olur, Başbuğcu olur,  kimi Atsızcı, kimi Enverci olur, Ülkücü Turan'cı olur ama asla FETÖ'cü olmaz" diyerek bu kumpasın Milliyetçiler içinde tutumayacağını söyledi. 

Sinan Oğan'dan sonra Ankara Büromuzu MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener ziyaret etti. Yazarlarımıza ve gazete çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Akşener, “Öncelikle arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Çok şaşırdığım şey, bu sahte ihbarı kim yaptıysa şu anda FETÖ ile yapılan mücadelenin tam kalbine kurşun sıktı." diyerek Ülkücülere yapılan bu kumpasa tepki gösterdi.

MHP Genel Başkan adaylarından Koray Aydın da Yeniçağ'ı ziyaret eden isimlerden birisi oldu. Dün akşam üzeri Ankara büromuzu ziyaret eden Aydın, yazarlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti ve "Sizin alınmalarınızı duyunca kendi kendime tahlil yapmaya çalıştım. Mutlaka bunun arkasında bir plan, bir şey var diye düşündüm. Ama alınan isimlere baktığımda bu planlı şuurlu bir şekilde yapılmış gibi duruyor. Alınan isimlere bu işin yapışmayacağını bu iş planlı yapıldıysa bunu onların da bildiğini düşünüyorum." dedi.

ka2-001.jpg