MHP il başkanından ittifak açıklaması: “AKP bizi zan altında bıraktı”

MHP il başkanından ittifak açıklaması: “AKP bizi zan altında bıraktı”
Yerel seçimlerde, Burdur’da yalnız yarışacak olan MHP’nin İl Başkanı Hikmet Ökte, neden ittifak kurmadıklarını “AKP tabanından MHP’yi zan altında bırakacak söylemler oldu. Kimse MHP’nin üzerine ahkam kesmesin” sözleriyle açıkladı.

MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Cumhur İttifakı’nın Burdur’da neden sağlanmadığını açıkladı.

Burdur Radyo ve Televizyon A.Ş tarafından canlı olarak aktarılan ve Sunuculuğunu Bilal Karasakal’ın üstlendiği ‘Zor Sorular’ programının konuğu olan Ökte, AKP tabanından kendilerini zan altında bırakacak söylemler olduğunu ifade etti. Ökte şöyle konuştu:

“KİMSE MHP’NİN ÜZERİNE AHKAM KESMESİN”

“AKP tabanından MHP’yi zan altında bırakacak söylemler oldu. İttifak konusunda hep bizi yerden yere vurmaya çalıştılar. Ben genel başkan yardımcılarıma bu sıkıntıları yaşadığımızı ve burada bu konuyu anlatacağımı dile getirdim. Bu konuda hiç kimse MHP’nin üzerine ahkam kesmesin. AKP’den ciddi bir şekilde teklif gelmedi. Bu iş muhataplarla birebir yapılacak bir işti. Bu süreci ya yönetmediler ya da yönetmek istemediler, topu da bana attılar.”

“KARŞI GRUPTAN ÜZERİMİZDE BASKI VAR”

Yolda giderken, sosyal demokrat arkadaşlarıma selam versem, karşı gruptan üzerimizde baskı var. Ben tüm adaylarımı kendim genel başkanımla görüştüm, başvurularına tek tek götürdüm, 81 ilde böyle bir şey yoktur. Ben oranın atmosferini görsün, seçime o heyecanla girsin. 31 Mart’ta bunun semeresinin müjdesini Rabbim gösterecektir.”