MHP’li adaydan AKP’ye: “17 yıldır ne yaptınız?”

MHP’li adaydan AKP’ye: “17 yıldır ne yaptınız?”
Bartın’ın MHP’li Belediye Başkanı Cemal Akın, trafik sorununun şehrin sıkıntıların başında geldiğini söyledi ve şu sözlerle AKP’yi eleştirerek: “17 yıldır iktidar milletvekili var. Ancak hala liman bağlantılı çevre yolu yapımına başlanamadı bile" dedi.

Cumhur İttifakı’nın ortakları MHP ve AKP, 31 Mart Yerel Seçimleri için, Bartın’da ayrı adaylar çıkardı. Bartın Belediyesi’nin MHP’li Başkanı Cemal Akın, 31 Mart Yerel seçimlerinde de partisinden aday olarak gösterildi. AKP’nin adayı ise Yusuf Ziya Aldatmaz oldu.

Mevcut Başkan Cemal Akın, AKP Hükümetini, yerel seçim yarışındaki rakipleri üzerinden eleştirdi. Bartın’ın en büyük sorunlarından birisinin trafik olduğunu belirten Akın, “Bir aday geçmiş otomobilin arkasına, 200 metre yol gidiyor, iş çıkış saati. Biz trafik sorununu ‘alt, üst geçitler, köprüler ile çözeceğiz’ diyor. Bir başka aday billboardlarda ‘trafik çilesini bitireceğiz’ diyor. Allah aşkına kuru söylemler ile ne yaptınız ki? 17 yıldır iktidar milletvekili var. Ancak hala liman bağlantılı bir çevre yolu yapılamadı. Hatta başlanılamadı bile.” ifadelerini kullandı.