MHP'li Aycan: "Güçlü bir MHP demek, güçlü bir Erdoğan demek"

MHP'li Aycan: "Güçlü bir MHP demek, güçlü bir Erdoğan demek"
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, AKP lideri Erdoğan'ın Meclis'te güçlü olabilmesi için MHP'nin de güçlü olması gerektiğini söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, Kahramanmaraş'ta partisinin Dulkadiroğlu İlçe Teşklatı'nca verilen sahur davetinde gazetecilerle bir araya geldi.

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ile milletvekili adayı Fatih Mehmet Ceyhan'ın da yer aldığı sahurda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aycan, AKP'li bazı isimlerin MHP'yi hedef aldığını fakat güçlü bir MHP'nin güçlü bir Erdoğan demek olacağını söyledi.

"AK PARTİ'YE DE ZARAR VERİYORLAR"

Bahçeli'nin AKP'li milletvekili adaylarına tepkisini değerlendiren Sefer Aycan şöyle konuştu:

"Bu kişilerin bir kısmı, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne yakın insanlar. Bunların iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. MHP düşmanlığıyla veya MHP düşmanlığı şeklinde yola çıkmış olanların aynı zamanda Adalet ve Kalkınma Partisi'ne de zarar verdiğini belirtmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanına da zarar veriyor bu aslında. Buna bir an önce Sayın Cumhurbaşkanı tarafından müdahale edilmesini ve buna fırsat verilmemesini bekliyoruz."

"GÜÇLÜ BİR MHP DEMEK, GÜÇLÜ BİR ERDOĞAN DEMEK"

Bu sözleri söyleyenlerin MHP ile AKP'yi birbirine düşürmeye çalışan insanlar olduğunu ve bununla ilgili son 2 gündür Devlet Bahçeli'nin de uyarılarda bulunduğunu kaydeden Aycan, şunları söyledi: 

"Adalet ve Kalkınma Partisi'nin milletvekillerinin buna dikkat etmesi gerekir, fırsat vermemesi gerekir. Bu söylemleri paylaşmak ya da sahada bu husumetle hareket etmek çok tehlikeli bir olgudur. Bizim kimseye bir zararımız yok, tersine herkese faydamız var. AKP'ye zararı yok onlara da faydası var. MHP ne kadar güçlü olursa Recep Tayyip Erdoğan da o kadar güçlü olacaktır, kuracağı hükümet de o kadar güçlü olacaktır."