MHP'li eski vekil İYİ Parti'ye katıldı

MHP'li eski vekil İYİ Parti'ye katıldı
21. dönem MHP Gaziantep milletvekili Mehmet Ay, İYİ Partiye katıldı. Ay'ın rozetini, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısı başlangıç kısmında taktı. Ay yaptığı ilk konuşmada "çok değerli genel başkanım, sayın divan, İYİ Parti'nin birbirinden kıymetli vekilleri, aranıza katılmak çok mutluluk verici" dedi.

21. dönem MHP Gaziantep milletvekili Mehmet Ay, İYİ Partiye katıldı. Ay''ın rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı. İYİ Parti''ye katılmaktan mutluluk duyduğunu belirten Ay, şöyle konuştu

"UMARIM SAYIN AKŞENER''İ CUMHURBAŞKANI OLARAK GÖRÜRÜZ"

"Çok değerli genel başkanım, sayın divan, İYİ Parti''nin birbirinden kıymetli vekilleri, aranıza katılmak çok mutluluk verici. Sayın Genel Başkan ilk yola çıktığından bu yana kendisini heyecanla, gururla takip ediyorum. İçinde bulunduğumuz bu dönemde Türk milletinin geleceği için, bekası için, 83 milyonun mutlu yarınları için temel direğimiz olacak gururumuz olacak. Rozetimi de genel başkanın takmasından dolayı da çok teşekkür ederim. Umarım hep birlikte daha güzel günler için el ele mücadelemizi veririz, ezilmiş milyonların hakkı, hukuku için Sayın Akşener''i Cumhurbaşkanı olarak görürüz"