MHP'li isim, uyarı üzerine Erdoğan paylaşımını kaldırdı

MHP'li isim, uyarı üzerine Erdoğan paylaşımını kaldırdı
MHP MYK üyesi İbrahim Çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Şehir Üniversitesi ile ilgili Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ı dolandırıcılıkla suçlamasına tepki gösterdiği twitlerini sildi.

MHP MYK üyesi İbrahim Çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İstanbul Şehir Üniversitesi ile ilgili eski yol arkadaşları Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Mehmet Şimşek'i dolandırıcılıkla suçlamasını eleştiren paylaşımları kaldırdı.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sert şekilde eleştiren MHP'li Çiftçi, "Bugünün hasımları,dünün ihanet ortakları kirli çamaşırlarını dökerken kendilerini de göstermeye başladılar.Görebilenlere!" demişti.

Çiftçi ikinci paylaşımında ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ahmet Davutoğlu'nu sahtekarlığın merkezine koyduğunu ve kendi yediği hurmaları ifşa etmek zorunda kaldığını belirterek, Cumhurbaşkanlığı Mazbatasını geciktirip AKP Genel Başkanlığına A.Davutoğlu'nu seçtirirken bu hukuksuzluğun temelini kendisi atmadı mı?" ifadelerini kullanmıştı.

Çiftçi'nin, Devlet Bahçeli'yi kızdıracak çıkış olarak yorumlanan söz konusu paylaşımlarını, MHP yönetiminden gelen bir uyarı nedeni ile kaldırdığı öğrenildi. Çiftçi, paylaşımları kaldırmasına rağmen herhangi bir özür açıklaması yapmadı. 

12.JPG

 

 

 

İlgili Haberler