Minibüs önüne çıktı. Motosikletteki kadın böyle yerde sürüklendi

Minibüs önüne çıktı. Motosikletteki kadın böyle yerde sürüklendi
Kağıthane'de motosikletli otomobile çarptı; motosikletteki kadın yerde sürüklendi. Kağıthane'de motosikletli otomobile çarptı; motosikletteki kadın yerde sürüklendi

Kağıthane'de emniyet şeridinden köprü istikametine doğru ilerleyen motosiklet sürücüsü, bir anda önüne çıkan araca çarptı. Motosikletin arkasındaki yolcu savrularak yerde sürüklendi. Kaza anı ise motosikletin kask kamerasına saniye saniye yansıdı.
Kaza, Seyrantepe'de 22 Ekim Pazar günü akşam saatlerinde meydana geldi. Emniyet şeridinden köprü istikametine doğru hızla ilerleyen bir motosikletli, aniden önüne kıran otomobile çarptı. Çapmanın etkisiyle motosiklet bariyerlere çarparak durabilirken, motosikletin arkasındaki kadın yolcu savrularak yerde sürüklendi. Kazada, motosiklet sürücüsü ve arkasındaki yolcu yaralandı. Kazayı görenler araçlarından inerek yere savrulan kadının yardımına koştu. Polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAZA ANI KAMERADA
Kaza anı ve sonrasında yaşananlar ise saniye saniye motosikletin kask kamerasına yansıdı. Görüntülerde, motosikletin aniden önüne çıkan araca çarparak bariyerlere doğru savrulduğu, ardından kadın yolcunun yola fırlayarak sürüklendiği anlar yer aldı. Daha sonra motosiklet sürücüsünün inerek yaralı arkadaşının yanına gittiği ve çevredekilerin yardım ettiği görülüyor.

kadin-yolcu5555.jpg

kadin-yolcu555.jpg

İlgili Haberler