Miss Rouge ile yaz koleksiyonu çok canlı

Miss Rouge ile yaz koleksiyonu çok canlı
Bol paça pantolon, penye elbise, desenli şort etek, renkli gömlek elbise, desenli ceket, parça boyalı şort, pijama ya da v yaka bluz gibi onlarca üründe birbirinden canlı çok sayıda renk seçeneği sunan Miss Rouge, yeni sezonun olabildiğince renkli ve enerji dolu geçeceğini müjdeliyor.

Yaz aylarının vazgeçilmezi tişört, tayt ve Jean kombinlerine bu yaz elbise ve tulum modellerinin de yer aldığı etkileyici kombinlerin ekleneceğinin sinyalini veren marka, şort, pantolon ve eşofman kategorisinde satışa sunduğu ürünlerde de en göz alıcı ve canlı renklere tasarımlarında yer veriyor.

7’den 70’e her yaşın kendisini rahat hissedeceği parçayı kolaylıkla bulabileceği yeni sezon yaz koleksiyonu, %30’a varan indirimli fiyatları ile de göz dolduruyor. Yeni sezon ürünlerinin yanı sıra; hırka, yelek, kazak, kaban, mont, sweatshirt ve triko ürünlerinin de yer aldığı kış koleksiyonunda da cazip fiyatlar sunan Miss Rouge, 300 TL üzeri siparişlerde indirimlere ek olarak kullanıcılarına kargo bedava imkanı da sunuyor.

Yaz Renkleri Miss Rouge ile Bedeninizi Sarsın

Mavi bir bluz, Yeşil bir gömlek ya da turuncu bir elbise. Yaz aylarının sıcaklığına yakışacak baş döndürücü renklerden oluşan yeni sezon koleksiyonunda canlı renklerde yüzlerce seçenek bulmanız mümkün. Baskılı ve desenli tshirt ve ceket modellerine, renkli ve eğlenceli kesimlere sahip tulum ve elbise modellerine koleksiyonunda geniş yer ayıran marka, pastel tonlarından vazgeçemeyenleri de unutmamış.

Palmiye Desenli Elbise

Renkli ve desenli görünümüyle hemen dikkat çeken bu özel elbise tasarımı hem gün boyunca hem de gece eğlence ve kutlamalarda üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz parçalardan olacak. Hem spor ayakkabı ve çanta modelleri ile hem de klasik topuklu ayakkabılar ve ceket modelleri ile tamamlayabileceğiniz bu tek parça şıklık, yaz boyunca kullanacağınız en rahat parçalar arasında yer almaya aday.

Kare Yaka Atlet

Farklı renk seçenekleri ile satışa sunulan bu özel kare yaka atlet modeli hem pantolon ve şort çeşitleri ile hem de eşofman ya da etek modelleri ile rahatlıkla kombinlenebilir. Üzerine alacağınız hafif bir gömlek ile spor, klasik bir ceket ile şık bir görünüme kavuşabilen modele, indirimli fiyatıyla sahip olmanız mümkün.

 

Bürümcük Takım

Bürümcük takım, rahatlığı seven ancak şık olmaktan da vazgeçmeyen kadınların sahip olmak isteyeceği özel Miss Rouge tasarımlarından yalnızca biri. Salaş görüntüsü, kumaşı ve kesimi ile hemen her yaş kullanıcının dolabında yer bulabilecek ürünü, atlet, bluz ya da crop parçalarla kolaylıkla kombinleyebilirsiniz.

Desenli Şort Etek

Koleksiyonun en enerji dolu tasarımlarından biri olan desenli şort etek, yaz aylarının rahatlığını ve sıcaklığını vücudunuzda hissetmenizi sağlayacak. Atlet ve bluz çeşitleri ile kombinleyebileceğiniz bu rahat tasarımı ister plajda ister yemekte ya da yürüyüşlerinizde tercih edebilir, renkli ve uçuş uçuş bir şort etek ile tüm bakışları üzerinize çekebilirsiniz.

 

Keten Ceket

Turuncu, mavi, yeşil, mor ya da siyah… Yaz akşamlarının en modern tamamlayıcılarından olan bu keten ceket ile tarzınıza etkileyici ve özgün bir dokunuş yapmanız mümkün. İster kumaş pantolon ya da şort modelleri ile isterseniz Jean ya da tayt çeşitleri ile kullanabileceğiniz bu klasik görünümlü ceket, özel davetler ya da yemeklerde de ilk tercihiniz olacak.