Ünlü çift sessiz sedasız boşandı

Ünlü çift sessiz sedasız boşandı
Evlilikleri üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaşan Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner'in Bilgün Sazak'la evliliğinden olan küçük kızı Emine Boyner ile Ali Kürşat’ın 2 hafta önce sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı.

9 yıllık evlilik bitti

Hürriyet Gazetesi’nden Mehmet Üstündağ’ın haberine göre, ikiz kızları Ayşe ve Elif Boyner’i geçtiğimiz yıl 8 ay arayla evlendiren Cem Boyner, küçük kızı Emine Boyner’in boşanması nedeniyle üzüntülü günler geçiriyor.

2012 YILINDA NİKAH MASASINA OTURMUŞLARDI

2012 yılında Ayvalık''ın önde gelen ailelerinden Kürşat Zeytinyağları''nın ikinci kuşak varisi Ali Kürşat’la nikâh masasına oturan ve Ayvalık’a gelin giden Emine Boyner’in evliliğinin iyi gitmediği yolunda söylentiler dolaşıyordu.

2 HAFTA ÖNCE BOŞANMIŞLAR

Başta Emine Boyner’in babası Cem Boyner ve annesi Bilgün Dereli olmak üzere ailelerinin ikna etmeye çalıştığı çift, 3 yaşındaki kızları Şira’ya rağmen 2 hafta önce yollarını ayırmayı tercih ettiler.

EN BÜYÜK DESTEĞİ AİLESİ VERİYOR

23 yaşında, üniversiteyi bitirir bitirmez evlenen ve Ayvalık’a yerleşen Emine Boyner, burada kendine bir hayat kurmuştu. Kızıyla Ayvalık’ta yaşamaya devam edecek olan Boyner’e bu zor günlerinde en büyük desteği ailesi veriyor.

DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE EVLENMİŞLERDİ

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner''in Bilgün Sazak''la evliliğinden olan küçük kızı Emine''nin Ayvalık''ın önde gelen ailelerinden Kürşat Zeytinyağları''nın ikinci kuşak varisi Ali Kürşat ile 2012 yılında dillere destan kıyılan nikahın töreninin ardından akşamda düğünleri gerçekleşmişti.

İŞ VE CEMİYET HAYATININ ÖNDE GELEN İSİMLERİ KATILMIŞTI

Boynerler’in Cunda Adası’nda bulanan evlerinde gerçekleşen düğün törenine iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katılmıştı. Akşam saatlerinde başlayan düğün törenine ünlü simalar zodiac bot ile katılmışlardı.

İlgili Haberler