Motosikletle otomobil kafa kafa çarpıştı. İki kardeş ağır yaralandı

Motosikletle otomobil kafa kafa çarpıştı. İki kardeş ağır yaralandı
Gaziosmanpaşa'da otomobille motosikletin kafa kafaya çarpıştı kazada, motosiklette bulunan iki kardeş yaralandı. Alkollü olduğu iddia edilen otomobil sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Gaziosmanpaşa'daki kaza Karadeniz Mahallesi 1110. Sokak'ta meydana geldi. Şehmus Varoğlu'nun kullandığı 34 GNO 210 plakalı otomobil çift yönlü yolda, karşı şeritten gelen motosikletle kafa kafaya çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan ve kardeş oldukları öğrenilen biri kadın 2 kişi yaralandı. Motosiklete çarpan otomobilin sürücüsü Varoğlu, olay yerinden kaçtı. Varoğlu'nun bir süre sonra polis merkezine giderek teslim olduğu öğrenildi. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde; motosiklet sürücüsünün çarpışmadan önce manevra yapmaya çalıştığı, kaza sırasında havada savrularak yere düştüğü; motosiklette bulunan malzemelerin etrafa saçıldığı anlar yer aldı.

kaza123.jpg

"KAZA YAPAN KİŞİNİN EŞİ GELDİ TESLİM OLDUĞUNU SÖYLEDİ"
Kaza sonrası yaralılara yardım ettiğini belirten Abuzer Doğu, "Ben evimin kapısında otururken bir gürültü duydum, yolun başına doğru çıktığımda herkes koşmaya başlamıştı, ben de koştum. Yaralı bir bayan ve erkek vardı. Erkek bilinçsiz yatıyordu. Kız olan 13-14, erkek olan 18-20 yaşlarındaydı. Kız kaza sonrasında arabaya yaslanmış duruyor, erkek olan yerde bilinçsiz yatıyordu etraftakiler suratlarına su döküyorlardı. Kazaya sebebiyet veren sürücü kaçtı. Ben kendim bir numaraya ulaştım, annesi olduğunu söyleyen biri çıktı telefona, kaçmadığını karakola teslim olduğunu söyledi. Sonradan kaza yerine bir bayan geldi, kaza yapan kişinin eşiyim dedi. Kaza yerinin fotoğraflarını çekiyordu, çevredekiler tepki gösterdi, raporlar için fotoğraf çektiğini söyledi, 'Eve gelip çocuğunu öpüp teslim oldu' dedi. Motosiklet en az 10 parçaydı, ben kaza anını görmedim ama görenler 100'ün üzerinde bir hızla geldiğini söylediler" dedi.

foto23.jpg

"İKİSİNDE DE KASK YOKTU"
Kaza sırasında sokakta arkadaşlarıyla oturduğunu belirten Semihcan Işıktaş, "Sese çıktık, olaya gittik. Kızla erkeği gördük, kız araba lastiğine yaslanmıştı, çocuk da uzanıyordu. Motosiklet paramparça olmuştu. Daha sonra kaza yapan adamın eşi de geldi, adam teslim olmaya gitmiş. Çok kalabalıktı burası, tepki gösterenler kaza yapan araca saldıranlar, yükselenler oldu. Başkasının arabası da zarar gördü onlar da tepki gösterdiler. İkisinde de kask yoktu, zaten kamera kayıtlarında da belli oluyor" ifadelerini kullandı.

kaza457.jpg

İlgili Haberler