Muharrem İnce e-devlet üzerinden istifa etti

Muharrem İnce e-devlet üzerinden istifa etti
Bugün düzenlediği basın toplantısı ile CHP ile yollarını ayıracağını duyuran Muharrem İnce, e-devlet üzerinden partisinden istifa etti.

Muharrem İnce düzenlediği basın toplantısının ardından e-devlet üzerinden CHP üyeliğinden istifa etti. İnce, ''CHP artık bir tabeladan ibaret. Yolumu ayırıyorum'' ifadelerine yer vermişti.

Bugün bir basın toplantısı düzenleyerek CHP ile yollarını ayıracağını açıklayan Muharrem İnce'nin e-Devlet üzerinden yaptığı istifa başvurusu onaylandı.

Geçtiğimiz günlerde CHP'li vekiller Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel'in istifasının ardından açıklama yapan İnce, bu milletvekilleriyle bağlantıda olduğunu ve kendisinin de istifa edeceğini duyurmuştu. İnce, bugün Ankara'daki ofisinin önünde bir basın toplantısı düzenleyerek konuya ilişkin görüşlerini açıkladı.

Konuşmasında "istifa" kelimesi yerine "Yolumu ayırıyorum" sözünü kullanan Muharrem İnce, muhabirlerin istifasını sorması üzerine, "Bugün içerisinde e-Devlet üzerinden istifamı vereceğim. 42 yıllık emeğim var, gerekçelerimi de açıklayacağım." demişti. İnce'nin istifa başvurusunu yaptığı ve parti tarafından onaylandığı öğrenildi.