Müsilaj felaketinin son görüntüleri

Müsilaj felaketinin son görüntüleri
Bakan Kurum, Marmara Denizi’nde sürdürülen müsilaj çalışmalarıyla ilgili ‘öncesi ve sonrası’ başlığıyla farklı noktalarda fotoğraf paylaştı. Fotoğraflarda müsilajın temizlendiği görülüyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Marmara Denizi’nde sürdürülen müsilaj temizleme çalışmaları hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Marmara’nın farklı noktalarından ‘öncesi ve sonrası’ başlıklı fotoğraflar paylaşan Bakan Kurum, temizlik çalışmalarına dikkat çekerek, “Çok çalışarak kısa sürede denizimizin mavi sularına kavuşacağız” dedi.

‘Marmara Denizi Eylem Planı’ çerçevesinde 8 Haziran’da başlatılan deniz temizliği seferberliği çalışmaları devam ediyor. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Bakan Kurum, "Marmara Denizi''mize kıyısı olan illerimizde Belediyelerimiz ve Valiliklerimizle hep birlikte sürdürdüğümüz müsilaj temizleme seferberliğinde güzel sonuçlar almaya başladık. İnşallah çok çalışarak kısa sürede denizimizin mavi sularına kavuşacağız" ifadelerine yer verdi. 





İlgili Haberler