Soyulmuş muz satışı başladı. Bunu da gördük

Soyulmuş muz satışı başladı. Bunu da gördük
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TL mevduatına ilişkin açıklamasının ardından döviz kurunda ciddi oranda düşmüştü. Dövizdeki bu düşüşün marketlerdeki fiyatlara yansıması beklenirken, bir zincir markette soyulmuş muzun tanesinin 3 liraya satılması büyük tepki çekti.

Muzun tanesi 3 lirayı geçti. Soyulmuş muz satışı başladı. Bunu da gördük

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın Kabine Toplantısı''nın ardından TL mevduatına ilişkin açıklamasının ardından döviz kurunda ciddi bir düşüş yaşanmıştı. Döviz kurunun kontrol edilemeyen yükselişi nedeniyle iğneden ipliğe tüm tüketim ürünlerin peş peşe gelmeye başlayan zamların kurdaki düşüş sonrasındaki geri çekilmemesi vatandaşları isyan ettirdi. Dolar yükselince artan fiyatların dolar düştüğünde neden düşmediğini birbirine soran vatandaşlar, bu durumu fırsatçılık olarak yorumladı.

Vatandaşlarda döviz kurundaki bu düşüşün ardından marketlerdeki ürünlerdeki fiyatlara yansımasını beklerken, sosyal marketlerden birinde kabuğu soyulmuş halde paketlenen 3 adet muzun 9 liradan satılması büyük tepki çekti.

İşte sosyal medyada yapılan birbirinden ilginç yorumlar:

“Yıllardır aradığım lezzet, soyulmuş MUZ Sırf soymaya edindiğim için yıllardır muz yemiyorum, teşekkürler”

“Soyulmuş muz satmakta nedir yahu , elin oğlu ülkeyi soyuyor, muzu soyamazlar biz soyup satalım diye yaratıcılık peşinde,asıl yaratıcılık 1 gece 6 tl dolar hareketi ile, vatandaşın, esnafın, sanayicinin soyluması, siz muz soymaya devam edin :))”

“soyulmuş muz satiyor musun gercekten? Ya siz nasil bir...”

“soyulmuş muz satılıyormuş bayıldım bu fikre”

“Anladık gezegene saygınız yok. Plastiğe, kirliliğe, gereksiz tüketime karşı artan duyarlılıktan da bihabersiniz. Peki ‘soyulmuş muz’ satmanın müşterinize faydası ne? Gerçekten meraktan soruyorum.”

“Yıllardır aradığım lezzet, soyulmuş MUZ Sırf soymaya edindiğim için yıllardır muz yemiyorum, teşekkürler. Bence girişimcilik konusunda başarı ödülünü hak ediyor”

“Doğranmış kuru soğan satılıyor.Soyulmuş muz neden satılmasın”

“Napalım, param çok hiç uğraşamam soyulmuş muz alcam yiycem...”

“Soyulmuş üçlü muz paketine ihtiyacı olan kim ya? Kim bu müşteri? Hadi nar falan olsa anlayacağım, saçma sapan zorlukta bir meyve ama muzu da bi zahmet soyuverin be.”

“Muz kabugu soymak zor. Ne oyle goril gibi kabuk bu soyacagiz. Mis zengin zengin soyulmus muz..”

İlgili Haberler