Nemrut Krater Gölü’nde Atlas kuyruklu yıldızı görüntülendi Dünyanın ikinci, Türkiye'nin ise en büyük krater gölü olan Nemrut Krater Gölü'nde Atlas kuyruklu yıldızı görüntülendi.
Aç ayılar karavan bastı. Kış uykusundan önce son ziyafet Mevsimine göre kasım ve aralık aylarında kış uykusuna yatan ayılar aç kalınca karınlarını doyurabilmek için bu kez turistlerin karavanını bastı. Buldukları bir kaç parça gıda ürününü yiyen ayılar ormanlık alanda izlerini kaybettirdi.
Yavru ayı ile selfie çekip cips ikram ettiler. Aman annesi görmesin! Krater Gölünü gezmeye giden vatandaşlar, karşılaştıkları ayı ile selfie çekip, üzerine bir de cips ikram ettiler. O anlar işte böyle görüntülendi.
Piknikçiye ayı saldırdı Bitlis'in Tatvan ilçesi sınırlarında bulunan Nemrut Krater Gölü çevresinde yaşayan boz ayılar, pikniğe giden vatandaşlara sürpriz yapmaya devam ediyor. Piknikçilerin beslediği ayılardan biri fotoğraflarını çeken bir vatandaşa saldırdı.
Piknikçiler masaya bırakıp arkalarına bakmadan kaçtı. Göz göze geldiler Bitlis’in Tatvan ilçesi sınırlarında bulunan Nemrut Krater Gölü çevresine pikniğe giden vatandaşlar çalıların arasından sesler duydu. Oraya odaklanan piknikçiler göz göze gelince arkalarına bile bakmadan kaçtı.
Nemrut Krater Gölü'ne ziyaretçi akını Bitlis'in Tatvan ilçesinde bulunan Nemrut Krater Gölü, mayıs ayında da yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.
NASA paylaştı: Astronotlar Nemrut Krater Gölü’nü fotoğrafladı Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Nemrut Krater Gölü, NASA astronotları tarafından uzaydan fotoğraflandı.
Ayılar araçların yolunu kesti. Adeta haraç alıyorlar Bitlis’teki Nemrut Krater Gölü civarındaki boz ayılar bu kez de araçların yolunu keserek vatandaşlardan yiyecek bekledi.
Bozayıları elleriyle besledi. Şekerleri yedikten sonra elini kaldırıp selam verdi Bitlis’teki Nemrut Krater Gölü’nü ziyaret eden vatandaş, aracına yaklaşan bozayıya elleriyle şeker yedirdi.
Turistlerin çadırının üstüne ayı atlayıp parçaladı. Görevliler 'hoşt' diyerek ayıyı kovaladı Nemrut Krater Gölü çevresinde kamp yapan yabancı turistlerin çadırının üstüne ayı atlayıp çadırı parçaladı. Görevliler çadırı parçalayan ayıyı ‘Hoşt’ diyerek kovalarken, diğer çadırda uyuyan turiste de ‘Proplem’ diye bilgi verdiler.
İHA muhabiri ayı saldırısından son anda kurtuldu Türkiye’nin en büyük krater gölü olan Nemrut Krater Gölü’ne habere giden İHA muhabiri haberin konusu oldu. Muhabir, ayının saldırısından son anda kurtuldu.