Netflix Türkiye’den açıklama: Neden zam yapıldı?

Netflix Türkiye’den açıklama: Neden zam yapıldı?
Netflix Türkiye, neden abonelik fiyatlarına zam yapıldığını açıkladı. Yapılan açıklama, pek çok kullanıcıyı memnun etmeyi başaramadı.

Dünyanın en popüler dijital içerik izleme platformu Netflix, dün aniden Türkiye’deki abonelik fiyatlarına zam yaptı. Güncellemenin ardından Temel Plan: 37,99 TLStandart Plan: 57,99 TL, Özel Plan: 77,99 TL oldu. Bu durum kullanıcıları kızdırırken, Netflix Türkiye‘den konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Netflix, Türkiye’deki geleceği ile ilgili tartışmalara bugün yaptığı bir açıklama ile yanıt verdi. İşte şirketin Türkiye’de zam yapma gerekçesi ve bununla ilgili yaptığı açıklama…Netflix’in en büyük rakibi olarak nitelendirilen Disney+, kısa süre önce Türkiye’de 34.99’dan hizmet vereceklerini açıkladı. Bir diğer seçenek olan Prime Video ise pek çok avantajla beraber 7.99 Türk Lirası.

Netflix: Türkiye’deki üyelerimize bağlılığımızı sürdürüyoruz

ShiftDelete''de yer alan habere göre; Netflix Türkiye de abonelerine bir açıklama yapmak zorunda kaldı. İşte o açıklama: 

"Günümüzde keyifli vakit geçirmek için her zamankinden daha fazla seçenek olduğunu biliyoruz. Bu nedenle üyelerimize sunduğumuz deneyimi daha da geliştirmek için aralıksız çalışıyoruz. Ancak geniş bir yelpazede en kaliteli içerikleri sunmaya ve Kulüp, Pera Palas’ta Gece Yarısı, Stranger Things gibi benzersiz yapımlara yatırım yapmaya devam edebilmek için Türkiye’deki ücretlerimizi güncellememiz gerekiyor. Her zaman olduğu gibi zengin içerik kütüphanemize eksiksiz erişim sağlayan üç üyelik seçeneği arasından bütçenize uygun bir plan seçebilirsiniz."

İlgili Haberler