Nihat Hatipoğlu’nun Z kuşağı ile imtihanı. Sorduğu soruyla programa damga vurdu

Nihat Hatipoğlu’nun Z kuşağı ile imtihanı. Sorduğu soruyla programa damga vurdu
ATV ekranlarında yayınlanan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur ve İftar programına katılan bir genç Hatipoğlu’na “astral seyahat ile Kabe’ye gitsek Haccımız kabul olur mu?” diye sordu. Hatipoğlu ise bu soruya “Dua ile Kabe'ye gidilir. Astral seyahatle Kabe'ye gidemezsiniz. Astral seyahat denemeleri çok doğru denemeler değildir” şeklinde yanıt verdi.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur ve İftar programlarında yine ilginç anlar yaşandı. Dün gece yayınlanan programa Muş''tan bağlanan genç, Hatipoğlu’na şu soruyu sordu:

“Malum pandemi sürecindeyiz. Astral seyahatle Kabe''ye gidersek Haccımız kabul olur mu?”

Hatipoğlu bu soruya, ''Dua ile Kabe''ye gidilir. Astral seyahatle Kabe''ye gidemezsiniz. Astral seyahat denemeleri çok doğru denemeler değildir.'' şeklinde cevap verdi.

ASTRAL SEYAHAT NEDİR?
Ruhun bedeninizden kısa süreliğine ayrılarak farklı bir boyuta taşınmasına astral seyahat denir. Ruhsal bir seyahat olan astral seyahat, bedeni ve fiziki olarak yapılabilecek bir seyahat değildir. Kısaca varlığın vücuttan ayrılarak dolaşması durumu olarak tanımlanan astral seyahat, ülkeler arası hatta gezegenler arası yolculuk yapıldığına inanılır.

İlgili Haberler