Anne Yazıcıoğlu dualarla uğurlandı

Anne Yazıcıoğlu dualarla uğurlandı
Cenaze törenine Başbakan Ahmet Davutoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve BBP lideri Mustafa Destici de katıldı.

Cenazeye binler katıldı
Tedavİ gördüğü Sivas’ta vefat eden BBP Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun annesi 92 yaşındaki Fidan Yazıcıoğlu, Sivas Ulucami’de cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı ile gözyaşları ve dualarla Yukarı Tekke Mezarlığı’nda toprağa verildi.


Fidan Yazıcıoğlu gözyaşları ve dualarla uğurlandı
Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Fidan Yazıcıoğlu, dün Sivas Ulu Cami’de cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

BBP Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun annesi Fidan Yazıcıoğlu tedavi gördüğü Sivas Numune Hastanesi’nde vefat etti. 92 yaşındaki Yazıcıoğlu dün gözyaşları ve dualarla toprağa verildi. Ulucami’deki cenaze törenine katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, merhum Yazıcıoğlu’nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu’na başsağlığı dileklerini iletti. Törene Yazıcıoğlu’nun ailesi ve yakınlarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, protokol üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yazıcıoğlu, cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra Yukarı Tekke Mezarlığı’nda toprağa verildi. Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Yazıcıoğlu ailesini ayrı ayrı arayarak merhumeye Allah’tan rahmet, aile bireylerine ve yakınlarına ise sabır ve metanet diledikleri bildirdi.

Bir ay tedavi gördü
Sivas Numune Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Hayati Öztürk, Fidan Yazıcıoğlu’nun tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybettiğini bildirerek  Yazıcıoğlu ailesine başsağlığı ve sabır diledi. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise şunları söyledi: “Şehit liderimiz Muhsin başkanımızın muhterem anneleri Fidan Yazıcıoğlu ‘Fidan Annemiz’ hakkın rahmetine kavuşmuştur. 25 Ocak’ta kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ‘Fidan Annemiz’e gerekli her türlü tıbbi müdahale yapılmıştır. Başhekiminden doktoruna, hasta bakıcısına, tüm hastane yönetimine ve personeline göstermiş oldukları hassasiyet ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Yine bu zaman içerisinde hastaneye gelip geçmiş olsun ziyaretinde bulunanlardan dualarıyla destek olan herkese de ayrıca şükranlarımı sunuyorum. ‘Fidan Annemiz’e Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun. Şehit liderimizin ailesinin, sevenlerinin ve camiamızın başı sağolsun.”