Öğretmen dizisi ne zaman başlayacak, Öğretmen dizisinin hikayesi ne?

Öğretmen dizisi ne zaman başlayacak, Öğretmen dizisinin hikayesi ne?
Fox TV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Öğretmen dizisi, ilk tanıtımı ile dikkatleri üzerine çekti. Peki Öğretmen dizisi ne zaman başlıyor? Öğretmen dizisinin hikayesi ne? Öğretmen dizisinin başrolünde kim oynuyor?

Öğretmen dizisi yayınlanan ilk tanıtımıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Bir lisede eğitime başlayacak öğretmenin, öğrenciler ile farklı bir iletişim yöntemi sergileyen öğretmenin üzerine kurulan dizi daha başlamadan büyük ilgi gördü.

Peki öğretmen dizisi ne zaman başlayacak, dizinin hikayesi ne? Öğretmen dizisinin başrolünde kim oynuyor?

ÖĞRETMEN DİZİSİ KONUSU

Yönetmen koltuğuna Koray Kerimoğlu’nun oturduğu Öğretmen dizisinin konusu eğitimde farklı bir yöntem uygulayan fizik öğretmeni Akif Erdem’in, öğrencileriyle arasında geçenler üzerinden devam ediyor.

Hikayede Akif Erdem, bu son dersi için öncelikle Küçükkapı Lisesi 12A sınıfını rehin alır ve bir bomba kullanarak sınıfı okulun geri kalanından kopartır. Çocuklar ve Akif artık dışarı çıkamayacaklardır… Ve Akif Öğretmen; çocuklara bir soru sorar; "12A sınıfı öğrencisi Rüya Örnek'in ölümüne aranızdan kim sebep olmuştur?"

Rehin alınan gençlerin bu durumdan kurtulmalarının tek bir yolu vardır; doğruyu söylemek!

Çocuklara ve hatta tüm ülkeye “iyi insan” olmanın önemini anlatan, empati kurmayı ve düşünmeyi öğreten Akif Öğretmen'i zamanla anlayacak ve çok sevecek olan öğrenciler; yaptıkları yanlışların farkına varıp son derslerini başarıyla tamamlayacaklardır.

ÖĞRETMEN DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER

Dizinin başrollerini İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol'un paylaşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Ramazan Mert Demir, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Ezgi Gör, Can Bartu Aslan, Hasan Şahintürk, Beran Soysal, Hakan Dinçkol, İsmail Karagöz, Cansın Şenel, Doğa Özüm, Bensu Uğur, Özgür Civelek, Göksü Melek Ulucan, Seyit Nizam Yılmaz, Burak Can Aras, Deniz Özgür, Ömer Furkan Eroğlan ve Metehan Parıltı gibi isimler yer alıyor.

ÖĞRETMEN DİZİSİ NEDEN GÜNDEM OLDU

Öğretmen dizisinin yayınlanan ilk tanıtım filmi, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Öğretmen rolü canlandıran İlker Kaleli’nin “Sizinle şu andan itibaren, artık öğretmen-öğrenci değiliz. Şu andan itibaren sizler benim rehinemsiniz” sözleri diziye ilgiyi artırırken tanıtım filminin sonunda yer alan patlama sahnesi de diziye olan beklentiyi yükseltti.

Dizi de Akif öğretmenin, öğrencilere vereceği ‘insanlık dersi’ ve olaylar zincirinin nereye gideceği merak konusu oldu.

ÖĞRETMEN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR

Dizinin başlama tarihi 4 Mart olarak açıklandı. Öğretmen dizisi 4 Mart Çarşamba günü (yarın) saat 20:00'da FOX TV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.