Okan Buruk'tan gece yarısı bomba Galatasaray açıklaması! Taraftar heyecanlandı

Okan Buruk'tan gece yarısı bomba Galatasaray açıklaması! Taraftar heyecanlandı
Süper Lig'de aldığı 29 puanla 13.sırada bulunan Galatasaray'da teknik direktörlük için adı geçen Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Buruk, göreve hazır olduğunu vurguladı.

Galatasaray, Süper Lig''in 25.haftasında Yukatel Kayserispor ile sahasında 1-1 berabere kaldı. Sarı Kırmızılı ekip bu sonuçla ligde oynadığı 14 maçta sadece 1 galibiyet alabildi.

Torrent ve oyuncuları, sahada gösterdikleri performansla taraftarın tepkisini aldı. Gerek maç içinde gerek maç sonunda tribünlerden "Yönetim istifa" sesleri yükseldi.

Gözler yerli teknik adamlardan biri olan Galatasaray''ın gündemine gelen Okan Buruk''a çevrildi. Deneyimli isim, TV100''e açıklamalarda bulundu.

"BU YÜKÜN ALTINA GİRMEYE HAZIRIM"

Okan Buruk: "Galatasaray bu durumu hak etmiyor. Galatasaray ile kimse alay edemez. Görev verildiği takdirde bu yükün altına girmeye hazırım. Haber bekliyorum. Oğlum da Galatasaray''a gitmemi çok istiyor." ifadelerini kullandı.

BURAK ELMAS SICAK BAKMIYOR İDDİASI

Galatasaray yönetiminde bir kesiminin takımın başına Okan Buruk''un getirilmesini istediği söylenirken başkan Burak Elmas''ın ise Galatasaray''dan İnter''e gidişindeki problem sebebiyle Okan Buruk''a sıcak bakmadığı iddia ediliyor.

Teknik direktörlük kariyerine 2013-2014 sezonunda Elazığspor’u çalıştırarak başlayan Okan Buruk, ardından Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir’i çalıştırdı.

İlgili Haberler