Okan Buruk transfer iddialarına yanıt verdi

Okan Buruk transfer iddialarına yanıt verdi
Spor Toto Süper Lig'de 13 Nisan Cumartesi günü Göztepe'yi konuk edecek Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Okan Buruk, düzenlediği basın toplantısında transfer iddialarına yanıt verdi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirdiği basın toplantısında, son hafta Beşiktaş'a karşı 7-2 kaybettiklerini hatırlatarak, "Sonuç olarak unutmamız gereken, oyun olarak ise unutmamamız gereken bir maç oldu. Oyun olarak çok iyi işler yaptık." ifadelerini kullandı.

Bu sezonun en iyi oyunlarından birini oynadıklarına işaret eden Buruk, şunları söyledi:

"Maçtan sonra verileri aldığımızda şut, topa sahip olma, ceza sahasına giriş ve ortalar hep en çok bizde olmuş. Topu 8,4 saniyede geri kazanmışız. Bu sezonun en iyi sürelerinden biri. 33 dakika top bizde kalmış. Sonuca bakınca 7-2 kaybetmişiz. Maçı kazanan her zaman haklıdır. Biz ise oynadığımız oyunun üzerine koyarak, oyunu daha iyi yönetip sonlandırdığımız, gol yemediğimiz maçlar oynamak istiyoruz."

Beşiktaş maçından çıkaracakları artılar ve eksiler olduğunu kaydeden Buruk, "Skora bakan herkes 'Maç 7-2 bitmiş, ne anlatıyorsun.' diyebilir ama oyun ortada. Taraftarımız futbolcuları maçın ardından tribüne çağırarak alkışladı. Onlara teşekkür ediyorum. Bu maçı spor kamuoyunda objektif olarak değerlendirenleri çok az gördük. Rize halkı takımı tribüne çağırarak futbolu bilen bir şehir olduğunu gösterdi." diye konuştu.