On binler Galatasaray'ın antrenmanına koştu

On binler Galatasaray'ın antrenmanına koştu
Beşiktaş derbisi öncesi taraftara açık düzenlenen antrenmana on binlerce Galatasaraylı katıldı. Stadyumdaki taraftar sayısının 40 bini aştığı bildirildi.

Galatasaray'ın ligde yarın oynayacağı Beşiktaş derbisi öncesinde Türk Telekom Stadyumu'ndaki taraftarlara açık antrenmana sarı-kırmızılı taraftarlar akın etti. 

dscs.jpg

Taraftarlar, kulübün mağazalarından yaptıkları alışverişlerle de giriş için bilet aldı. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Galatasaray, son idmanını Türk Telekom Stadyumu'nda sarı-kırmızılı taraftar açık olarak gerçekleştirdi.

d-042.jpg
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe derbisi öncesinde yine Türk Telekom Stadı'nda taraftara açık bir antrenman gerçekleştiren Galatasaray, bu sezon Beşiktaş derbisi öncesinde aynı kararı aldı. 

w-008.jpg
Sarı Kırmızılı taraftarlar saatler öncesinden Türk Telekom Stadı'na giderek meşaleleri yakarak büyük bir coşkuyla takımlarını bekledi.

tdt.jpg

Antrenmanda 40 bin 541 taraftar Galatasaray'a destek olmak için tribündeydi.


G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz de idmanı stadyumdan takip etti. Cengiz şu açıklamalarda bulundu: "Dünyada böyle bir taraftar yok. 40 bine yakın taraftar var. Milyonlarca lira ödeyerek antrenman seyreden bir seyirci yok. Yönetim ve takım olarak bu taraftara layık olmaya çalışıyoruz."

Galatasaray taraftarlar Fatih Terim'e büyük sevgi gösterdi. Terim de tribünleri selamladı. Tecrübeli hoca şu açıklamaları yaptı: "24 saat önce yapılan bir çağrıyla, bu kadar kısa sürede, bu soğuk havada burada olmak... Galatasaray'a adanmış hayatların böyle bir cevabı olabilir."

İlgili Haberler