Orkun Kökçü Avrupa'nın devlerini peşine taktı! İşte isteyen kulüpler

Orkun Kökçü Avrupa'nın devlerini peşine taktı! İşte isteyen kulüpler
Hollanda ekibi Feyenoord'da bu sezon fırtına gibi esen milli oyuncu Orkun Kökçü, Avrupa'nın dev takımlarının listesine girdi. Orkun için resmi teklif bekleniyor.

Hollanda Ligi''nde gösterdiği etkili performansla dev kulüplerin ilgisini çeken Orkun Kökçü için transfer teklifleri gelmeye başlayacak...

MILAN, JUVE, ARSENAL,SEVILLA...

Bu sezon Feyenoord formasıyla çıktığı 49 resmi maçta 9 gol atıp 9 da asist yapan Orkun Kökçü, başarılı performansıyla Avrupa devlerini de peşine taktı. Milli futbolcu; Milan, Juventus, Arsenal ve Sevilla gibi kulüplerin transfer listesinde yer alıyor.

RESMİ TEKLİF BEKLENİYOR

Oyuncuyu uzun süredir izleyen Avrupa devlerinin 25 Mayıs’ta oynanacak UEFA Konferans Ligi finalinden sonra Feyenoord ile resmen masaya oturması bekleniyor.

Hollanda ekibinin ise 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Orkun Kökçü’nün menajerliğini de üstlenen babası Halis Kökçü, 21 yaşındaki oyuncunun hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili TRT Spor’a konuştu.

"BEŞİKTAŞ CÜMLELERİ YANLIŞ YORUMLANDI"

Yıldız ismin önceliğinin Feyenoord ile Konferans Ligi kupasını kaldırmak olduğunu vurgulayan Halis Kökçü, “Orkun’un Beşiktaş ile ilgili açıklamaları yanlış yorumlandı. O iyi bir Beşiktaşlı. Bunu da hiç saklamadı; ancak kariyerinin şu döneminde Türkiye’de oynama gibi bir düşüncesi yok.” İfadelerini kullandı.

"KARAR MERCİİ FEYENOORD"

Avrupa devlerini ilgisine de değinen Kökçü, “Orkun’a birçok kulübün ilgisi var; ancak bu konudaki karar mercii Feyenoord… İlerleyen süreçte kulüp bu teklifleri değerlendirmeye karar verirse biz de gelen teklifler içinde kendimize en uygun olanını seçeriz” dedi.