Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Genç'ten Fenerbahçelileri kızdıracak açıklama

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Genç'ten Fenerbahçelileri kızdıracak açıklama
Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinin ardından AKP'li Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in yaptığı açıklamalar Fenerbahçeli taraftarlardan tepki gördü.

Trabzonspor, Süper Lig’in 20’nci haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Kendi evinde taraftarının da büyük desteğiyle Fenerbahçe maçından galip ayrılan Trabzonspor'a siyaset dünyasından da art art tebrik mesajları geldi.

Mesajların içinden en dikkat çekeni ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in açıklamalarıydı.

Maçtan sonra kameralar karşısına geçen Bakan Turhan, "Fenerbahçe de iyi top oynadı. Bunu da gözardı edemeyiz ama bizim takımımızı, özellikle kalecimizi tebrik ediyorum. Defansımız da çok iyiydi. Tabii Sörloth'un golü harikaydı. Onu da ifade etmeden geçmemek lazım. Trabzonspor inşallah bu yıl şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Bütün temennimiz bu. Her şeyden önce centilmenlik ve Türk sporu kazansın. Taraftar da mükemmeldi. Bizim taraftarımız Türkiye'de bir tane. Hem centilmenlik olarak hem de takımına verdiği destekle Türkiye'de en iyi taraftar bizim taraftarımız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli taraftarları kızdıracak açıklama AKP'li Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'ten geldi. İşte Genç’in Twitter hesabından yayınladığı tebrik mesajı: "Yenilgiyi hazmedemeyen şikeci Fener’in Başkan Yardımcısı Semih Özsoy beyefendi Trabzon Emniyeti'ni küçük düşürmeye çalışıyor. Sen önce ortamı geren başkanın Ali Koç’a dön bir bak. Şike dönemi sona erdi artık bahaneniz kalmadı. Trabzon Emniyetimizi yürekten kutluyorum. En büyük Trabzonspor”