Özgü Namal Kurtlar Vadisi'nde de Polat'ın sevgilisi rolünde oynamıştı

Özgü Namal Kurtlar Vadisi'nde de Polat'ın sevgilisi rolünde oynamıştı
Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Elif karakteri ile hafızalara kazınan Özgü Namal’ın eşi Serdar Oral hayatını kaybetti. Oral’ın hayatını kaybetmesinin ardından Namal’ın Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı karakter de yeniden merak edilmeye başlandı.

Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı Elif karakteri ile hafızalara kazınan Özgü Namal’ın eşi Serdar Oral, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Oral’ın hayatını kaybetmesinin ardından Namal’ın kariyeri ve hangi dizilerde oynadığı da merak edilmeye başlandı. Özgü Namal, Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı Elif karakteri ile akıllara kazınmıştı.

Özgü Namal tarafından canlandırılan Elif, genç yaşta babasını kaybetmiş, anne ve kardeşiyle yaşayan bir avukattır. Erkek arkadaşı Ali'nin ölümünün ardından karşısına çıkan mafya Polat Alemdar'ın aslında Ali olduğunu bilmeden aşık olur.

Elif, açık sözlü oluşu ve korkusuz tavırları ile mafya dünyasında kısa sürede ün yapar.

Polat'ın zayıf yanı olduğundan hep ona karşı kullanılır. Elif sivri diliyle "Sert Yenge" olur. Polat'ı bile gerektiğinde eleştirecek kadar gözü karadır. Elif başta Canan Çavan'la birlikte çalışsa da sonradan kendi avukatlık bürosunu kurar.

Ayrıca İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini birincilik ile bitirdiğini söyler ve Süleyman Çakır'ın avukatlığını da yaparak onu hapisten kurtarır. Her zaman adaletli olmayı bilen Elif Eylül, vadide artık adını sık duyulanlardan olmuştur.

Polat Alemdar'ın bazı güçlerin emirlerine uymaması sonucu planlanan trafik kazasında ağır yaralanan Elif, dizide kazadan 11 bölüm sonra hastanede Polat'ın Ali olduğunu öğrenerek hayatını kaybetti. İlerleyen bölümlerde Ebru Duru ile evlense de Polat, hiçbir zaman Elif'i unutamaz.

 

İlgili Haberler