Pakistan'da yönetim değişti Yeni Şafak pastayı kaptı

Pakistan'da yönetim değişti Yeni Şafak pastayı kaptı
Türkiye-Pakistan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu Eş Başkanı Amjad Rafi, Albayrak Grubu’nu ziyaret ederek CEO Ömer Bolat ile görüştü. Yeni Şafak'ın bağlı olduğu Albayrak Grubu’nun 2011 yılından bu yana Pakistan'da ticari faaliyet yürüttüğü ve Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül'ün Pakistan'da yaşananlara ilişkin yazısı gazete yönetimi tarafından yayımlanmayınca istifa etmişti. Albayrakların, Pakistan'da yakın olduğu isim ise dönemin muhalefet lideri şimdiki Başbakan Şahbaz Şerif.

Türkiye-Pakistan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu Eş Başkanı Amjad Rafi, Albayrak Grubu’nu ziyaret ederek CEO Ömer Bolat ile görüştü. Rafi, Türk yatırımcıları ülkesine davet ederken, “Ülkemizde fırsatlar çok. Milyonlarca sosyal konuta ihtiyacımız var. Enerji, turizm, bilişim ve tekstil makineleri konusunda bilgi birikimine sahipsiniz. Bu alanlarda ortak işler yapabiliriz” dedi.

Yeni Şafak gazetesi, Nisan ayındaki haberleriyle ABD''nin hedefindeki İmran Han''ı hedef almıştı. Gazete dönemin Başbakan’ını "kaos" çıkarmakla suçladı. Odatv''nin haberine göre; Yeni Şafak''ın bağlı olduğu Albayrak Grubu’nun, 2011 yılından bu yana Pakistan''da ticari faaliyet yürüttüğü belirtilmişti. Albayrakların, Pakistan''da yakın olduğu isim ise dönemin muhalefet lideri şimdiki Başbakan Şahbaz Şerif.

8 Nisan tarihinde ise İbrahim Karagül''ün Pakistan''da yaşananlara ilişkin yazısı gazete yönetimi tarafından yayımlanmayınca, İbrahim Karagül Yeni Şafak''tan istifa ederek yazılarına son vermişti.

İlgili Haberler