Oyuncu Ege Kökenli muradına erdi! 7 yıllık sevgilisi Lior Ahituv ile evlendi

Oyuncu Ege Kökenli muradına erdi! 7 yıllık sevgilisi Lior Ahituv ile evlendi
Oyuncu Ege Kökenli, yaklaşık 7 yıldır birlikte olduğu nişanlısı Lior Ahituv ile hayatını birleştirdi. Pandemiden dolayı düğünlerini ertelemk zorunda kaldıklarını belirten Kökenli "Çok mutluyuz" dedi.

Pandemi nedeniyle düğünlerini erteleyen ve mutlu birliktelikleri devam eden oyuncu Ege Kökenli ile nişanlısı Lior Ahituv, dün akşam Swiss Otel''de dünya evine girdi. 

Ünlü oyuncuyu bu mutlu gününde dostları Öykü Karayel-Can Bonomo çifti, Kerem Bürsin, İrem Helvacıoğlu ve Naz Çağla Irmak gibi isimler de yalnız bırakmadı. 

Ege Kökenli, "Mutluyuz, heyecanlıyız. Pandemiden dolayı maalesef düğün ertelenmişti. Artık 7 koca seneden karşınızda evli çift olarak karşınızdayız." dedi.

Ege Kökeni daha önce evlilikle ilgili şöyle konuşmuştu:  “Biz Lior’la zaten aynı evi paylaşıyoruz ve o evden çalışıyor. Çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadık. Çünkü evliliğin olmazsa olmazı önce arkadaş olmak. Lior’la dedikodu yapmayı da seviyorum, Playstion oynamayı da”

Çiftin balayı için ABD’ye gideceği öğrenildi. 

EGE KÖKENLİ KİMDİR?

Ege Kökenli, 20 Mart 1993 yılında Kırklareli’de dünyaya gelmiştir. Eğitimini Haliç Üniversitesi''nde Konservatuar Eğitimi alarak tamamlamıştır. 2004 yılında rol aldığı En İyi Arkadaşım dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Ege Kökenli; Anadolu Kaplanı, Yahşi Cazibe, Öğretmen Kemal, Çalıkuşu, Çiçek, Asla Vazgeçmem ve Güneşin Kızları dizilerinde rol almıştır.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Yağmur karakterine hayat vermiştir. Şimdilerde Kefaret dizisinde Nil karakteriyle karşımıza çıkmaktadır.

Ege Kökenli 7 senedir birlikte olduğu Lior Ahituv ile geçtiğimiz yıl nişanlandı. 2020 yılı içerisinde evlenmeyi planlayan çift pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kaldılar.
 

İlgili Haberler