Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç düğün tarihini açıkladı

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç düğün tarihini açıkladı
Evlilik yolunda nişanlanarak ilk adımı atan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un düğün ayrıntıları belli oldu. Çift 26 Ağustos’ta İstanbul’da görkemli bir düğünle dünya evine girecek.

Nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, önceki akşam Gayrettepe''de bir Kore restoranından çıkarken objektiflere takıldı. Ünlü çift, düğün tarihini açıklayarak tüm polemiklere de son verdi. 

Nişan törenleri ile çok konuşulan ve nikâh masasına oturmak için hazırlıklara başlayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, önceki akşam Gayrettepe''de bir Kore restoranından çıkarken görüntülendi.

"DÜĞÜN 26 AĞUSTOS''TA İSTANBUL’DA OLACAK"

Düğün tarihini ilk kez açıklayan çift, "Sürprizimizi yapalım ve açıklayalım, 26 Ağustos''ta İstanbul''da evleniyoruz" diyerek evlilik tarihini verdiler. 

"HENÜZ BELİRLEYEMEDİK"

Kalabalık bir düğün istediklerini belirten nişanlı çift, "Daha henüz belirleyemedik ama güzel bir yer seçim yapacağız." dedi.

Demet Özdemir''in Oğuzhan Koç''a Hollywood yıldızlarının sıkça tercih ettiği ve güncel fiyatı 1 milyon liradan fazla olan bir saat hediye ettiği haberleri ile alakalı ise Özdemir, "Hep birlikte göreceğiz." diyerek kaçamak cevap verdi.
 

İlgili Haberler