Pınar Altuğ'un yeni aracının fiyatı dudak uçuklattı! Plakası da özel...

Pınar Altuğ'un yeni aracının fiyatı dudak uçuklattı! Plakası da özel...
Oyuncu Pınar Altuğ, önceki akşam Taksim’de görüntülendi. Bir etkinliğe katılan Altuğ, lüks aracı ve özel plakasıyla dikkat çekti.

Asmalımescit''te bir lansman çıkışı görüntülenen oyuncu Pınar Altuğ, muhabirlerle sohbet etti ve gündeme dair soruları cevaplandırdı. 

Altuğ, yaz tatiline kızları Su''nun sınavları olduğu için geç gideceklerini söyledi. Eşi Yağmur Atacan''ın da doğum günü olması sebebiyle 19 Mayıs''ın kendileri için çifte bayram olduğunu söyledi.
Pınar Altuğ, muhabirlerin ''''Yağmur Bey''e hediye ne aldınız?'''' sorusuna; ''''Sizce bunu söyler miyim?'''' diyerek cevap verdi.

PİYASA DEĞERİ 2,5 MİLYON TL 

''Çocuklar Duymasın'' dizisinde hayat verdiği ''Meltem'' karakteriyle hafızalarda yer eden Pınar Altuğ, tamamen elektrikli olan ve piyasa fiyatı 2.5 milyon TL''yi bulan yeni aracı ile ilk kez görüntülendi.

Ünlü oyuncunun lüks aracının plakasının da eşi, kızı ve kendi adının baş harflerinden oluşması dikkatlerden kaçmadı.

BANA SÖZ DÜŞMEZ

Muhabirlerin Safiye Soyman''ın ''''Bana çaktırmadan eşim beni aldatabilir'''' açıklamasının sorulması üzerine Altuğ, ''''Bunlar çok özel konular ve bana bir şey demek düşmez. Safiye Hanım öyle uygun gördüyse onun için öylesi geçerlidir'''' dedi.
 

İlgili Haberler