Quaresma'yı nasıl harcadılar

Quaresma'yı nasıl harcadılar
Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 yılında oynadığı ve Akhisarspor'u 3-1 mağlup ettiği maçta Ricardo Quaresma'nın topu, hakemin bacak arasından geçirmesi hareketi tekrardan gündeme geldi. Portekizli yıldızın bu hareketi "Güzel oyunu güzelleştirenler" notuyla sosyal medyada paylaşıldı.

Maç içinde yaptığı hareket tribünleri ayağa kaldırmıştı. Hakem beyin haberi bile olmamıştı

Beşiktaşlı taraftarların gönlünde taht kuran Ricardo Quaresma''nın 2019 yılında Akhisarspor ile oynanan maçta hakeme yaptığı hareket, çok konuşulmuştu. O hareket, sosyal medyada yeniden paylaşılmaya başlandı.

NE OLMUŞTU?

Portekizli yıldız Quaresma, köşe vuruşunu kullanmadan önce taraftarların yoğun tezahüratları altında maçın yan hakemine bacak arası çalım atmıştı. Yıldız futbolcu korner kullanacağı sırada taraftarların yoğun talebi üzerine yan hakemin bacaklarının arasından topu göndermişti.

SIK SIK GÜNDEME GELİYORDU

Beşiktaş''ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, maç içinde yaptığı hareketlerle sık sık gündeme damgasını vuruyordu. Deneyimli isim, Beşiktaş formasıyla çıktığı 227 maçta 38 gol ve 78 asist yapmıştı.

"FİKRET ORMAN İSTEMEDİĞİNİ SÖYLEDİ"

İlk olarak 2010 yılında Beşiktaş''a transfer olan Ricardo Quaresma, 2012''de kadro dışı kalması nedeniyle takımla yollarını ayırmıştı. Ancak 2015 yılında yeniden siyah beyazlı takıma transferi gerçekleşen Portekizli yıldız, Fikret Orman''ın kendisini Beşiktaş''ta görmek istemediğini söylediğini açıklamıştı,

Q7 sosyal medyadan şu açıklamayı yaparak takımdan ayrılmıştı:

"Başkan tarafından artık takımın bir parçası olmak istenmediğim konusunda bilgilendirildim. Şu an konuyu çözmek için uğraşıyorum. Önümüzdeki günlerde geleceğimle ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Anlayışınız ve desteğiniz için hepinize teşekkür ederim"

"FUTBOL, HERKES İÇİN BİR GÜN BİTER"

Geçen yıl Sergen Yalçın''ın takımın başına gelmesi sonrası takımdan ayrılan Quaresma hakkında sorulan sorulara, "Futbol, herkes için bir gün biter, onun için de bitti" demişti.

İlgili Haberler