Razer Zephyr maskesi için Amerika'da 6,5 saat, Türkiye'de 158 saat çalışmak gerekiyor. Fan ayarı ve ışık ayarı da cep telefonundan yapılıyor

Razer Zephyr maskesi için Amerika'da 6,5 saat, Türkiye'de 158 saat çalışmak gerekiyor. Fan ayarı ve ışık ayarı da cep telefonundan yapılıyor
Bilgisayar oyuncuları için yüksek kalitede ekipmanlar üreten Razer şirketi, Las Vegas'ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES) tanıttığı RGB aydınlatmalı N95 maskesini satışa çıkardı. Maskenin fiyatı ise 99.9 Dolar olarak belirlendi.

CES 2021 konferansında tanıtılan Razer''ın yüz maskesi 99.9 Dolardan satışa çıkarıldı. Ürünün fiyatı ise alım gücü açısından dikkat çekti.

TÜRKİYE''DE 158 SAAT ÇALIŞMAK GEREKİYOR

Amerika’da yaşayan insanlar 6,5 saatlik çalışmayla bu maskeyi alabilirken, Türkiye’de ise vatandaşlar 158 saatlik bir çalışma sonucu söz konusu maskeyi satın alabiliyor.

MASKEDE HAVALANDIRMA SİSTEMİ VAR

Project Hazel isimli bu maske, hava akışını düzenleyebilmek için çıkarılabilir ve şarj edilebilir bir havalandırma sistemi kullanıyor. Havadaki partiküllerin en az % 95''ini filtrelemek için N95 tıbbi sınıf solunum koruma sistemi kullanan bu maske, aynı zamanda şeffaf bir ön yüze sahip. Bu sayede insanlar mimiklerinizi görmeye devam edebiliyor.

MİKROFON SAYESİNDE SES BOĞUK ÇIKMIYOR

Ayrıca maskede VoiceAmp teknolojisine sahip bir mikrofon bulunuyor ve bu sayede maske dolayısıyla sesinizin boğuk çıkması veya aranızda mesafe olan insanlara sesinizi duyuramama gibi sorunlar ortadan kalkıyor. Son olarak da maskede Razer Chroma RGB aydınlatması mevcut.

Şirketin verdiği bilgiye göre Razer Zephyr''in iki yönlü korumalı N95 sınıfı filtreleri, tek kullanımlık atılabilir maskelerden üç kat daha uzun süre dayanıyor ve hem içe çekilen hem de dışa verilen havanın korunmasını sağlıyor.

UYGULAMADAN RENK AYARI YAPILIYOR

Razer Chroma RGB ile güçlendirilen Razer Zephyr''in hem iOS hem de Android için mevcut olan uygulaması aracılığıyla kullanıcılar, kontrol edilebilen iç aydınlatmaları ve fanları ile kendilerini farklı şekilde ifade edebiliyor.

UV IŞIKLARI TEMİZLİK SAĞLIYOR

Kullanıcılara özel bir kutu içerisinde gönderilecek maskenin UV ışıklarla kendi kendini temizleyecek oluşu, tüketiciler için bugüne kadarki en güvenli maske kullanım deneyimini yaşattığı belirtiliyor.

İlgili Haberler