Ali Koç onun için 'Ben tek rüyam' demişti! Bu transfer Avrupa'yı sallayacak

Ali Koç onun için 'Ben tek rüyam' demişti! Bu transfer Avrupa'yı sallayacak
Real Madrid'de mutsuz olan ve İspanya'dan ayrılmayı kafasına koyan Eden Hazard için Roma ile Fenerbahçe devreye girdi.

YeniÇağSpor / Özel Haber

3 yıldır Fenerbahçe’nin başında sportif anlamda herhangi bir başarı yakalayamadığı gibi şimdiye kadar yaptığı yatırımlarının da karşılığını alamayan Ali Koç’un önümüzdeki sezon Emre Belözoğlu ile yola devam edeceği belirtilirken, sarı lacivertli yönetimin birkaç ufak dokunuşla transfer defterini kapatacağı öğrenildi.

Hali hazırda iyi bir kadrosu bulunan Fenerbahçe’nin Macar stoper Atilla Szalai’nin yanına iyi bir defans aradığı kaydedilirken, Emre Belözoğlu’nun sağ bek dışında kaliteli bir forvet için kolları sıvadığı ifade edildi. Bu sezon Thiam, Cisse, Samatta’dan beklenen verimi alamayan Fenerbahçe’nin bu sefer işi şansa bırakmak istemediği kaydedilirken, Belözoğlu’nun Aboubakar’a 3 yıllık kontrat teklif ettiği vurgulandı.

Stoper, sağ bek ve forvet takviyesi yapmak için çalışmalarına tam gaz devam eden Fenerbahçe hakkında İspanya’dan gelen bir haber camiada büyük yankı uyandırdı. Dünyanın sayılı orta saha futbolcuları arasında gösterilen ve 2019 yılında 100 milyon Euro karşılığında Chelsea’den Real Madrid’e transfer olan Eden Hazard için Fenerbahçe iddiası ortaya atılırken, Başkan Ali Koç’un Belçikalı süper star için Madrid cephesiyle görüşmelerini sürdürdüğü aktarıldı.

Real Madrid’de kendisinden beklenen patlamayı yapamayan, 2 sezonda 42 maçta sadece 4 gol atan Hazard’ın kiralık olarak başka bir takıma gönderileceği bildirilirken, bu transfer için Fenerbahçe’nin Roma’yla yarış halinde olduğu yazıldı. Yıllık 15 milyon Euro maaşın bir kısmını ödemeyi kabul eden İspanyol devinin Hazard’dan kurtulmayı kafasına koyduğu söylenirken, Jose Mourinho’nun eski öğrencisiyle görüşme yaptığı ve 30 yaşındaki Belçikalı''nın Roma’ya daha yakın olduğunun altı çizildi.


 

İlgili Haberler