Reha Kapsal'dan Fatih Terim hakkında bomba iddia! Bunu çok yakından sağlam yerden duydum

Reha Kapsal'dan Fatih Terim hakkında bomba iddia! Bunu çok yakından sağlam yerden duydum
A Spor yorumcusu Reha Kapsal, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim hakkında gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı. Terim'in başkanlığı için sarı kırmızılı camiada ciddi bir çalışma olduğunu aktaran Kapsal, "Hocaya çok baskı var, diğer yöneticiler hocanın altında çalışmak ve parayı sağlamak da istiyor. Bunu çok yakından, sağlam yerden duydum. 1 haftaya kadar bunun oluşacağını düşünüyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig''in 37.haftasında deplasmanda Antalyaspor''u 1-0 mağlup eden Galatasaray''da bir diğer gündem olan başkanlık seçimi gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Mücadele sonrası yorumcu olduğu programda konuşan A Spor yorumcusu Reha Kapsal, Fatih Terim ile ilgili ciddi bir iddia ortaya attı.

"TERİM''İN BAŞKANLIĞI İÇİN CİDDİ ÇALIŞMA VAR"

Teknik direktör Fatih Terim''in başkan olması yönünde ciddi duyumlar aldığını aktaran Kapsal, "Fatih Terim''in başkanlığı için Galatasaray''da ciddi bir çalışma var. Hocaya çok baskı var, diğer yöneticiler hocanın altında çalışmak ve parayı sağlamak da istiyor. Bunu çok yakından, sağlam yerden duydum. 1 haftaya kadar bunun oluşacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Mevcut şartlarda mayıs sonunda yapılması beklenen başkanlık seçiminin pandemi nedeniyle yeniden ertelenmesi de söz konusu. Terim''in Mustafa Cengiz''le çalışmak istemediği ve olası bir erteleme durumunda takımdan ayrılacağı söyleniyor.

Terim bu durumda ya yeni yönetimle anlaşıp seçim sonrası tekrar takımın başına geçecek ya da başkanlık kararı alıp seçime girecek.

İlgili Haberler