Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş maçında penaltı ve kırmızı kart yorumu

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş maçında penaltı ve kırmızı kart yorumu
Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Gaziantep FK maçının hakemlerini eleştirirken çarpıcı ifadeler kullandı

Yorumcu Rıdvan Dilmen, TRT Spor''da Beşiktaş-Gaziantep FK maçındaki pozisyonları değerlendirirken, Beşiktaş''ın penaltısının verilmediğini, Gaziantep FK''lı futbolcunun da kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi.

Dilmen, Beşiktaş atağında Gaziantepli futbolcunun diziyle Beşiktaşlı Emirhan''ı sırtına vurarak düşürdüğü pozisyonla ilgili, "Bu pozisyon net penaltı. Hakem iki saniyede dönecekti, penaltıyı verecekti. Ya da VAR uyaracaktı" dedi.

Dilmen, Gaziantep FK''nın oyuncusu Vetrih''in ceza alanı dışında korner atılmadan önce oyun durmuşken Batshuayi''nin ayağına basmasına da kırmızı kart gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Konyaspor-Beşiktaş maçında Pjanic''in ayak bileğine basılmasına kırmızı kartı göstermeyen hakemin Mete Kalkavan olduğunu, VAR''da ise Arda Kardeşler''in bulunduğu hatırlatarak, "Bu arkadaşlar bundan sonra da yine her hafta maç almaya devam etmişler mi, etmişler. Konya maçının hakemi bir hafta sonra da Galatasaray maçının VAR hakemi değil mi, hakemi. Neden ceza verilmiyor" ifadelerini kullandı.