Rıza Çalımbay: Kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz

Rıza Çalımbay: Kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz
Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig'in 17. haftasında Göztepe'yi 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından, "İlk maçımız gibi başladık ve iyi bir galibiyet aldık" dedi.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig'in ilk yarısının son maçında Göztepe'yi 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Rıza Çalımbay, Göztepe maçını iyi bitirdiklerini belirterek, "Maçtan önce hedefimiz ikinci yarıya galibiyetle girmek ve yeni yıla da galibiyetle kapatmaktı. Oyun disiplinimizi bozmadan oynadık. Göztepe iyi bir takım ve karşılaşmanın zor olacağını biliyorduk. Gerçekten de öyle geçti. Bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu. O doğrultuda maça çıktık. İlk maçımız gibi başladık ve iyi bir galibiyet aldık. Devre arasında çalışarak, belki 1-2 takviye yaparak daha iyi duruma geleceğiz" dedi.

"EN FAZLA 3-4 TRANSFER YAPACAĞIZ"

Devre arasında ihtiyaca göre ve takım dengelerini bozmadan transfer yapacaklarını belirten deneyimli teknik adam, "Fazla bir transfer yapmayacağız. En fazla 3-4 transfer yapacağız. Sakat ve cezalı oyuncu olan maçlarda zorluk çektik. Eksiklerimizi giderecek ve takıma uyun sağlayacak oyuncular alacağız. Kendi bütçemize göre, takımdaki dengeleri bozmayacak oyuncuları almamamız gerekiyor. Lig ikinci yarı başlayacak. Bütün takımlar takviye yapacak. Başka takımlarla başka oyuncularla karşımıza çıkacak. İkinci yarı telafisi olmayan maçlar oynanacak. Onun için takviye yapmamız gerekecek" ifadelerini kullandı.