Abramovic, Süper Lig takımını alıyor: Yeni 'Chelsea'si Türkiye'de kuracak

Abramovic, Süper Lig takımını alıyor: Yeni 'Chelsea'si Türkiye'de kuracak
Rusya oligark Roman Abramovic, İngiltere'deki yaptırımlar sonrası Chelsea'den vazgeçmişti. Abramovic'in Türkiye'ye yöneldiği ve Süper Lig takımını almak için harekete geçtiği iddia edildi

Rusya''nın Ukrayna işgali sonrası ağır yaptırımlarla karşılaşan ve sahibi olduğu Chelsea''yi bırakan Rus oligark Roman Abramovic''in yeni rotasının Türkiye olduğu ileri sürüldü.

Avrupa''daki mega yatlarını ve uçaklarını Türkiye''ye getirmeye çalıştığı ileri sürülen Abramovic''in şehirlerden de İzmir''i seçtiği iddia edildi. İngiltere’de Telegraph’ın haberine göre Rus milyarderin Türkiye''ye yerleşmeyi planladığı belirtildi.

Futbola ilgisi bilinen ve satın aldıktan sonra İngiltere''nin Chelsea takımını dünya devleri arasına sokan Abramovic''in yaptırımlar sonrası kulüpten vazgeçmek zorunda kaldığı, ancak Türkiye''de kulüp almayı planladığı da bildirildi.

Buna göre Abramovic''in Göztepe Kulübü''nü satın almak istediği ileri sürüldü.

İngiliz gazetesi, futboldan kopamayan Abramovic''in İzmir''in köklü kulübü Göztepe''yi almayı planladığı, ayrıca yeni merkezi olarak İzmir''i seçtiği iddia edildi.

İlgili Haberler