Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı Saraçhane’deki sayıyı açıkladı. Herkes şok oldu

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı Saraçhane’deki sayıyı açıkladı. Herkes şok oldu
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Saraçhane’de düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’na katılan kişi sayısıyla ilgili “Kutuplaştırma ve nefret diliniz; sizi 15 Temmuz yıl dönümünde Saraçhane Parkında 5 bin kişiyle anma programı yapmaya mahkum etti.” dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Herkes şok oldu

Türkiye''nin, Fetullahçı Terör Örgütü''nün 15 Temmuz 2016''daki hain darbe girişiminden kurtuluşunun 6. yıl dönümü kapsamında Saraçhane Meydanı''nda anma programı düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı”na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katıldı.

Saraçhane Meydanı’ndaki kutlamalar katılan kişi sayısı özellikle sosyal medyadkişia tartışma konusu oldu. İktidara yakın kişi ve kuruluşlar farklı rakamlar verirken, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı sosyal medya hesabından bu konuyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Yazıcı paylaşımında, “Kutuplaştırma ve nefret diliniz; sizi 15 Temmuz yıl dönümünde Saraçhane Parkında 5 bin kişiyle anma programı yapmaya mahkum etti. Ama siz bundan bile akıllanamayacak kadar büyük bir güç zehirlenmesinin zirvesindesiniz!” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN, SARAÇHANE’YE DAVET ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü Saraçhane Meydanı''nda düzenlenecek programa tüm vatandaşları davet etmişti.

Erdoğan, "Darbe girişiminden büyük bir destana tebdil ettiğimiz, vatanımıza uzanan habis elleri boşa çıkardığımız 15 Temmuz’un yıl dönümünde İstanbul Saraçhane Meydanı’nda olacağız" demişti.

İşte o mesaj:

İlgili Haberler